Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 203> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neću dodati ni riječ - baš to sam ti htjela reći.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tu redovno ostanem bez teksta! prekrasno je u tebe! mislim da je tvoja hacijenda zaslužila da izađe u novinama!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bigi, nema ti toga on line ali pokušat ću te stranice uslikat pa ću stavit slike, možda će se moć pročitat
![]() Nona..... hvala ti puno
![]() Baka, bijele perunike mi neke već cvatu a one koje sam preselila u bijeli vrt tek su u pupovima, i ja obožavam "onaj travnjak"
![]() Nataly.... ma da konačno sam i u svom vrtu, nadam se će uskoro biti kavica na haciendi, maj mjesec je moj mjesec i nekako volim da mi dođete
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Korjenčice... ![]() ![]() Sve ti je jako lijepo pa nije ni čudo da si postala popularna... Čestitam, samo tako nastavi. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam već bila, pa zbrisala kad sam shvatila da si taman u poslu stavljanja slika.
A što reći? Želim ti samo da uhvatiš vremena i posjediti u tom divnom okružju. Ne moraš ni pit kafe.... samo odmarati oči
![]() Predivne kombinacije, grotu neću ni spominjati
![]() Pa perunike... imaš ih razne vrste i sve su prelijepe.
Bijele još ne cvjetaju? Ja na mojima ne vidim ni stapku s pupom....
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
cestitam pa ti si postala poznata nije ni cudo sve pohvale
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa čestitam! I imaš se čime pohvaliti!
Ima li tog lista online, da bacim oko? |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cure čekam vas na kavi
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala draga
![]() A moram ti se pohvaliti da je prije Uskrsa u našem Matujskom listu izašao članak o mom vrtu, kamenjarima, savjetima i slike kamenjara (grota)
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() Korjenko, ako bude ikakvog viška, preporučam se! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Lilika.... ta srca nisu iskopana sigurnih 15 godina, tu su oduvijek kao i rabarbara i ja ih ne diram, gnojiva nisu dobila šta ja znam nikad..... to su dvije biljke koje moj tata nije dao da se dira... valjda su zato tako lijepe, smije ih se samo gledati
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ček, idem i ja s tobom.
Korijenkica će nam kavu skuhati, sjest ćemo si na grotu, ili na ljuljačku ili na onaj zidić, i uživati. Korijenko, prekrasna ti je hacijenda! |
|
![]() |
|
A joj draga moja ne moren danas poć s vami, žal mi je iman obavezu zapolne, morat ću skočit ili jutra jutro ili subotu..... pustite mi ča
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ajme divote u cvatu, dođe mi da sjednem u auto i dođem!
![]() ![]() Što radiš srčekima da ih onoliko imaš? ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Ooooo Anaida, ma nikako te slike ne stignem, možda i bi da mi komp nije u Nininoj sobi a ja imam za to vremena ili kasno večer ili rano jutro dok ona spava. Navečer nema šanse da dobijem red
![]() Jučer sam opet malo slikala počele su se otvarati visoke perunika a neznam ni koje boje jer sam ih puno vrsta lani dobila i posadila to će biti kako kaže Antun "festival perunika"
![]() pričala sam neki dan curama na kavi kako mi je bijeli vrt više zelen od korova nego bijeli
![]() Konačno smo priključili vodu kod bijelog vrta, na zadnjoj se slici i vidi na zidu u kutu jedno kameno "korito" i špina, sad mi je puno lakše...
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa ja san prva na uživanciji. Sela san i ja na onaj zidić i popila s tobun kafe, a onda san šla okolo pohajat i iman ča i videt. Se va cvatu, stabla, grmići, cvetići i oni najmanji, siguno ti neč fali, pa će to morda danas prit.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I za kraj malo grota i panoramik.......
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kanzanica je zaista krasna, a mini tulipančeki predivni! Veseli me i što si nam pripremila puuuno slikica pa sad dugo u njima možemo uživati!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |