Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 38>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:00
Predivno je Hamara, prava cvijetna raskoš.
Takvu orhideju još nisam vidjela.

Koliko ono teglica imaš? Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:16
Orhideja je prekrasna, lijepe boja! Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:31
Prekrasno si to novo posložila, a i staro je naj-haj.

Viseća košarica me očarala, a što će tek biti kad se razbuja.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:38
Puno je toga procvitanog,predivno cvićeThumbs%20UpClap
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 13:24
Otok ne pitaj, ako opet pocnem brojiti past cu u depru Tongue
ostalima hvala, hvala...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 13:34
Draga, dugo me nije kod tebe bilo, pa sam morala unazad gledat.
Baš se sve razbujalo, rascvjetalo, al ona ne tako obična bakopa me uvijek iznova oduševi!

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 21:43
a ti bi mogla jednom kad si tu naletiti na casicu razgovora i salicu kave, pa vidis odmah sve u zivo
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 05:40

Podsjećaš me na mene s onim da nećeš kositi travu da bi zaštitila te male i dražesne poljske skitnice! I tvoja glicinija je (uz noninu) baš reprezentativna! Margaritele moram spomenuti opet, prelijepe su, a ta vrtna djetelina nije nimalo skromna, kad se raširi i rascvjeta jednostavno je prelijepa! Kod mene se širi ona poljska sa grozdastim cvjetovima bijelim, žutim i ljubičastim, a ja i nju volim!

Uz sve prelijepo u tvom vrtu, ipak moram izdvojitu ovu kameliju, boja joj je tako lijepa!

Time is something you can never get back..
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:56
hvala Misty i osmah molba> ako ikad budes imala priliku pokloniti mi malo te tvoje djeteline biti cu ti zahvalna!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 14:40
Ma kakva čašica???!!!
Il flaša il ništa!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 15:47
Bigi, nemaš pojma kako je lijepo na Hamarinom trijemu okupanom suncem, popiti podnevnu kavicu Hug

Šarene vaze , šaren vrt..... favorit mi je lila boja - glicinija,  zvončići- kod tebe su THE BEST smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 16:05
nemoj više, zastao mi je dah!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:30
Sad mi je jasno da dok sve zaliješ....smile46

Ali je prelijepo. Cveteka na sve strane....ClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 18:50
Opet si bila u lovuWink,već neko vrijeme razmišljam tko u vrtu ima campanule na kamenom zidu,znam da sam to lani negdje vidjela i sad otkrila da si to ti.Tongue,Ovakvu orhideju još nisam vidjela,posebna jeTongue
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:23
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Ma kakva čašica???!!!
Il flaša il ništa!
ma dobis flasetinu Tongue
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:27
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Opet si bila u lovuWink,već neko vrijeme razmišljam tko u vrtu ima campanule na kamenom zidu,znam da sam to lani negdje vidjela i sad otkrila da si to ti.Tongue,Ovakvu orhideju još nisam vidjela,posebna jeTongue
orhideju nisam ni ja vidjela ali mi se odmah prilijepila za prste Tongue
a campanule su tek krenule - kad se zaplavi veliki oblak plavetnila na jednom drugom zidu sliknem i stavim.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:17
Hej morala sam doći razgledati što je sve uletjelo u tvoju eko torbu, iako sam nešto virnula i na sajmu. Uvijek kod tebe ima zgodnih kombinacija, nešto staro nešto novo, orhideja od dade predivna, ono nešto je gaillardia, a ono žuto sunce su kadifice, ne neveni, ali ukupni dojam je čista petica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:23
ma meni je sve zuto i cupavo-neveni! narodne nazive prepustam tebi, "strucne" Lori... meni je glavno da mi se svidja Tongue ali hvala na poduci - studentice Clap 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:55

prekrasno si posložila svoje nove biljčice, a "starci" su uvijek lijepi. Kamelija je divna Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 02:04
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

prekrasno si posložila svoje nove biljčice, a "starci" su uvijek lijepi. Kamelija je divna Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Potpisujem!
Hamara, predivno ti je sve!

smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.