Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 93> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mira, prelijepo, santolina samo što nije, i moja-tvoja isto će brzo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa ovo mirisi do mene!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mene je privukao miris karanfilića....
![]() Puno je vrtova pa se eto dogodi da negdje ne svratim dulje
![]() A tvoj vrt... mislim da sam ti to već napisala, sve je više nego skroman. Bujan, zelen, rascvjetan, mirisan...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bigmamma bilo je malo zbrke,ali drago mi je da se vidilo,hvala
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Mira, i ja napokon vidim slike!
Ovaj put su mi za oko posebno zapele margaretice. A ni ostalo nije "za bacit"! ![]() Pozdrav!!! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mari miriši,aposlije kiše koja je bila obilna još i jače...hvala
![]() Hoya znam da osječaš miris juga,za tebe ![]() Enrikova nona hvala ![]() Nataly,Magnolija hvala ![]() Anči 39 te margaritele su dosta visoke i do 80cm samo su slikane odozgo,a ove godine jesu mi nešto malo niže,ne znam zašto ![]() Misti iz podnožja Mosora šaljem ti ![]() Mali kaktus drago mi je da si uživala,za tebe ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Krasan kamenjar i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovo je neka niska vrsta ivančica ?
![]() Jako mi se sviđa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Očito sam preskočila slike kamenjara, jer da sam ih vidjela sigurno bi ih pohvalila na vrijeme. Jako lijepo! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
super ti je cvijece
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
S užitkom sam prošetala prekrasnim vrtom,zamirisalo je do mene
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Margaritele i pogled na Mosor, to je za mene onaj bajkoviti dio Splita!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidjela sam sličice. Uživala sam - zato sam i došla. Miris juga i šarenilo - to je to što želim!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Mira
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako lijepo i ukusno si posložila (posadila) cvijeće
![]() mogu samo zamišljat kako miriši kod tebe, cvjetni grmovi između ružmarina i lavande |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |