Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gazanija - Gazania splendens
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gazanija - Gazania splendens

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 15:34
Olja daj nam koju slikicu svojih :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 14:55
Cikas,ne da su lepe nego lutke prave...ova roza je fascinantna!!!
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:30

Gazanoljupci, evo i mojih gazanija!

imam još jednu puzajuću ali nikako da procvjeta

Baška Voda
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 17:58
Prekrasne su ti ove visece Anaida!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 15:59
Meni su viseće gazanije i ove godine odbir za žardinjere.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 20:50
[QUOTE=Morana] mozda bi prvo nakon sto otkines cvijet samo trebala par dana ga ostaviti prije spremanja da se dobro prosuši da ga što ne uhvati... i ako si ih kupila kao sadnice, pročitaj prije sijanja savjete forumasa jelse i silvestre, imas i o tome kako stare razmnožiti reznicama, što ti je puno lakše i brže nego sijati...moje posijane prije 3 mjeseca stoje trenutno na 4 prava lista i ni makac vec mjesec dana Unhappy
Morana hvala, pročitala sam savjete Jelse i Olje, sljedit ći ih ali mi je žao da sjeme propadne možda nekom bude trebat. Danas mi je sin kupio još 4 sadnice. Baš sam happy!
Baška Voda
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 09:27
Calla ne znam što je ovo ali gazanija nije...ove prošlogodišnje su prekrasne
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 00:15
ni moje gazanije nisu prezivile zimu a bile su nadkrivene,nisu kisle a bile su prelijepe
posadila sam ih mnogo prije 2mj. i samo je izniklo ovo,cak sam se nadala da je gazanija jer su dvije iste travkice,ali ne vjeruje,sta vi mislite?posadila sam ih u posude i drzala na toplom na prozorskoj dasci ima li nade da je ovo gazanijaDisapprove
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 23:29
mozda bi prvo nakon sto otkines cvijet samo trebala par dana ga ostaviti prije spremanja da se dobro prosuši da ga što ne uhvati... i ako si ih kupila kao sadnice, pročitaj prije sijanja savjete forumasa jelse i silvestre, imas i o tome kako stare razmnožiti reznicama, što ti je puno lakše i brže nego sijati...

moje posijane prije 3 mjeseca stoje trenutno na 4 prava lista i ni makac vec mjesec dana Unhappy
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 19:40
Hvala rakitić
Baška Voda
Na vrh
rakitic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rakitic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 18:43
kada se cvijet gazanije osusi otkinuti ga i spremiti. kad budes sijala taj suhi cvijet samoizmrviti i to je to
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:47
Molim savjet za sakupljanje sjemena gazanije!
kad, kako! Prvi put ih imam pa bi želila skupit sjeme za sljedeću godinu.
Imam 7 kom grmolikih i 1 puzajuću, ove grmolike cvjetaju i šire se ali ova puzajuća stagnira. Šta da joj uradim da potaknem cvatnju?
Baška Voda
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 22:02
Samo jedna jedina gazanija je pokazala volju za životom od onih sijanih,presadila sam je i za sada nikuda ne raste samo tako stoji kako sam je presadila.smile101
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 22:04
Moje presađene gazanije su sve do jedne amen,sad čekam da se možda još koja pojavi iz zemlje tamo di sam ih sijala ili ću kupiti gotove sadnice i pelcati na proljeće.Nejde mi nešto ovo sijanje.smile127
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 10:34
E da ja pohvalim svoje gazanije, skoro pa otpisane , jednostavno sam ih makla u stranu jer su one koje su nikle pocrkale i neki dan vidim ostalepocele izvirivati iz zemlje, trenutno ih 5 viri , najveca je preko cijela 2 cm , narasla  smile93...mozda nesto bude i od mojih gazanija!
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 09:52
curke hvala...gazanije su zaista zahvalne, ne zahtjevne...prekrasno su cvale i zato ih želim imati i ovu godinu...dvije su preživjele zimu na balkonu, jedna nije, a iste uvjete su imale

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 23:01
Pčelice,gazanije su ti za svaku pohvalu,a moje presađene ni makac,izgleda da ću morat kupiti već gotove sadnice.smile187
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:49
Pcelice,fantasticna slika,bozanstvene boje...kako ce biti lepo kad sve te biljcice procvetaju...Clap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:24
smile227 takvu sam dobila od Lantane
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:51
to je ova...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.