moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 89> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok Sasha! Pridružujem se pohvalama! Tvoj vrt je prekrasan! Svaka čast! Budi nam i dalje ovako vrijedna da možemo uživati u ljepotama tvog vrta! BRAVO!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Silvek,podsjećam te da sam vam rekla,dođite kad hoćete saditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Dobila sam nedavno ovakvu vrbu. Zanima me koliko ona naraste i da li ima dubok korijen.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, podsjećam te da smo se prijateljica i ja pribilježile za čerupanje!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Čuj što se mene tiče, moram biti iskrena, jučer dok sam gledala slike baš sam si razmišljala kako bi bilo lijepo tu popiti kavicu!!!
Ja sam za!!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Drage moje,ja stalno nudim vi se samo javiti trebate. Sve odgađam "uređenje" jer moram hrpu toga maknuti a žao mi baciti.
Evo,čim uđoh u "moje dvorišće"(moram preimenovati naslov jer mi je ovaj bolji) vani je sunce zasjalo
![]() Kako je vani loše vrijeme za sadnju usto i Veliki tjedan je,a vremena za sadnju još ima,tako ja imam i ideju za vas "obližnje"
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo ovako,
mislim da si svjesna koliko imaš prelijep vrt.Da se ne ponavljam jer mi je to već smiješno, sama sebi zvučim ko papiga, ali šta je je ja u životu nisam vidjela ljepši vrt stvarno i svaka ti čast na tome.
A da se nadovežem na Franjicu kada kreneš u ZG sve što ti je viška u torbe, ne u vreće nego torbe, i onda kada dođeš zovi me.
Savršenstvo!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Shasha, čini mi se da su ti već prošle godine đurđice bile preguste a i iberisiću treba dati zraka, ma uostalom puno toga, niskog puzajućeg ti se guši od bujnosti i misli da obavezno moraš prije dolaska u ZG to malo razrijediti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
mislila sam prekrasan....rado bi ja taj tvoj "kreativni nered" udomila u sebe...
|
|
![]() |
|
Lana,ovi si lijepo rekla"famozan"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha vrt ti je famozan
![]() ![]() ![]() sad mi je uistinu žao što ja nemam vrta. a slušaj šta se muževa tiče-budući da i meni moj kuka stalno-ak nas izbace, grupirat ćemo se svi zajedno. zajedno smo jači. |
|
![]() |
|
bizo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
mislim da je to crocus.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dogovoreno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ništa tebe ćemo udomiti kao kućnog ljubimca, svaki tjedan kod nekog.
Mala šala, brzo bi TM došao po tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Iris,sve si mislim koliko će još MM tolerirati mene i toliko cvijeće,tako da ću ti se javiti kad po....i
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sasha ajd malo preseli kod mene :)
pa da i ja imam takav vrt hihi
|
|
![]() |
|
Nisam SilveK,no ova moja je malecka,ona pendulasta.Sad me plašiš,morat ću pratiti preko ljeta,no do sad nije bilo ništa.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, jesi li možda primjetila kakve kukce na vrbi (cica-maci) u ljeti? Na mojoj je bila cijela kolonija stršljena - oni su se non stop zadržavali na lišću i nekih velikih-malih kukaca koji su se zadržavali na granama. Ove godine ćemo je morati srušiti (ionako je samonikla ispred kuće, ali mi je ipak žao), ali je kraj ceste i nije baš zgodno imati tu drvo puno stršljena,,,
|
|
![]() |
|
Dada,ja ionako za pola biljka ne znam kako se zovu
![]() ![]() ![]() i lješnjak"izobličen"
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Shasha, kako se zove mjesto u kojem ti živiš? Botanički vrt?
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |