Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:14
a sad malo ostića

malo mi se cvijet gazanije uvalia u bijele

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:17
ClapClapostići su ti prekrasni!ClapClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:19
Clematisi su prekrasni!
Život je more...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:55
a da se malo ipak pohvalim sa prvim digitalisima

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 16:18
Stigoh i do tvog vrta,uživala sam šetajući.Istina nisam imala vremena u svaki kutak zavirit ali ovo što sam vidjela zaista je lijepo.
Posebno me se dojmila crvena salvija koja duuugooo cvijeta.Takvo cvijeće volim.Salvija je li trajnica?

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 16:25
počeli prvi zvončići

kamenjarić svaki put mrvicu izgleda drugačije

turski klinčeki su mi isto malo podsijetnik na dijetinjstvo

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 16:48
šeboj divno miriši,a ljubičasti je dao samo jedan mali cvijetak

šipak je u cvatu

malo kasnije nastavak slikica,moram bacit drugu ruku farbe na zidove

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 17:31
Zavidim ti na kolekciji ostića. Po forumu ih se da puno vidit al mislim da su tvoji posebni. Bravo!
Baška Voda
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:38
Pa koliko ti boja i vrsta ostića imaš?Tongue
Digitalis i turski karanfili ti već cvjetaju,pa ti si dva mjeseca ispred nas,prekrasno i raskošno je kod tebeClap
Na vrh
bleky View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bleky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:12
smile227
amarilisi i clematisi su ti prekrasni...tako lijepih dugo nisam vidjela!!!Clap
Na vrh
bleky View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bleky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:15
a tek ostićiiii...smile181i ja bih...
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:47

Uploaded with ImageShack.us
koji prekrasni ostići kod tebe draga moja ali bijeli amarilis je nadmašio sve ostalosmile79
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:48
Clap Krasna okućnica....
Tena 28.3.2010
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 19:55

Ostić, clematis, amarilis... jednostavno od ove ljepote ne znam što bih izdvojila..

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:00

hvala vam svima na dolasku smile79

ali da odgovorim nekima,
mali kaktus imam 9 razlićitih ostića
arim ta salvija sa crvenim cvijetovima je trajnica naravno u našim mediteranskim uvijetima neznam kako bi se ponašala u tegli na kontinentu preko zime
no priči dost idem dalje sa slikicama bum vas udavila nebute više htijele k meni LOL 
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:26
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super Clap
divlj
ovo je prekrasno,je li to neka vrsta bršljana
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:36
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

nikad ljepši i veći narevi kao ove godine
prekrasni nar,obožava ga ovako kad se raspukne
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:48
pelargonije koje su procvale

da lin ste znale neke naravno znaju da većina pelargonija je potekla s Rta dobre nade u Africi :)

ovo je jedina mirisna p.koja je ove godine podivljala cvijet joj je onaj rozi na prvoj slici,miriše na  ružu...voljela bih nabaviti još koju onu na jabuku ,limun ili cimet pa ako slučajno tko ima ili zna da se prodaje tu sam hehe...inače nekada su viktorijanci namjerno ih uzgajali u loncima i zimi ih unosili u hodnike a ljeti ih poredali duž vrtnih puteljaka kako bi njihove dame kad su šetale u dugim haljinama doticale lišče i ujedno tako namirisale prostor...fora kaj ne a danas nam prodaj svakakve  kemijske drekece koje još moramo uštekat pa troši i struju

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:50
arim da ti odma odgovorim jer bum zaboravila...ono je divlja lozica zelena je a onda najesen pocrveni a neki su listovi i bordo imaš pravo prelijepa je
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:57

Ovo je isto prekrasno,gdje si nabavila ove korpe-košare neznam kako da ih nazovem,rado bi ih imala?

A ovaj prekrasni šareni cvijet,što je to i koliko mu dugo traje cvijet?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.