Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 21:33
srašno mi se sviđa duh!osvojio me naprvi pogled!i ostalo je super ali mi je on tiha patnja,ljubav na prvi pogled!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 20:39
Hvala curkesmile88
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:03
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 21:12
lipo ,lipoooooo sviđa mi se
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:09
Evo, za danas toliko - ima toga još ali se još suši. Da vam ne bih bila dosadna pomalo ću stavljati nove slike....
Sarita i Majolina - hvala vamsmile78na lijepim komentarima!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:07
...i onda još jedna bočica sa cvjetnim motivom....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:03
...pa mala bočica u obliku duha - doduše nema decoupage-a ali stavljam ovdje da vidite kako sam se malo igrala sa školjkicama...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:02
Evo još malo "friških" radova:
Sat je nekada bio potpuno crven - pasao mi u moju staru crveno-bijelu kuhinju.... Sada sam ga preuredila u morski motiv i ide u kuću na moru....

Na vrh
Majolina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 18:39
cureee, sad kad jani krene sa pittoricom ima da ćemo plazit jezike i padat sa stolica od divote!!!
odlično je!!!!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 12:58
odlicno si to savladala,vidi se rezultat...sjedi 5
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 01:40
Jučer sam bila na radionici - pittorico i jedva sam čekala doći doma i nešto napraviti. Dosta toga se još suši, ali vam stavljam dvije slike, prva je samostalni rad, a druga je drvena pločica-sličica - rad s radionice:

Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 12:28
radovi su super..i ne bi se baš reklo da si početnica,,ja bi prije rekla ,,prava umjetnica.....brzo si ti to i super svladala. precizno, uredno....Svaka čast

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:44
A joj blago tebi. More, sunce, plaža, novine, kava, roštilj i crno vino...I ja sam tako prošlo ljeto kad sam bila na porodiljnom. Baš je lijepo provesti cijelo ljeto na moru.  
Mada i ove godine planiram provesti kolovoz dolje (skupilo mi se godišnjeg).
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 09:31
Hvala ti Mima na svim objašnjenjimaWink! Očito neću stići u tu grupu još duuugo..... naime početkom 6. mjeseca odlazim na more i onda me nema na forumu do druge polovice 9. mj.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 23:32
Ne trebaš čekati, samo piši i piši. Svaku rečenicu u novi post i evo te začas na 500. Jedino, kako vidim, nema baš puno naših članova foruma na slikama, sve su neki nepoznati. Valjda oni sa cvijeća. Ja se još nisam odlučila staviti sliku, nekako sam sramežljiva (mada sam "jako lijepa").
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 23:25
Maredelmare - tebi nisam uspjela odgovoriti.... na onoj kutiji na kojoj sam radila prvi puta sa šablonom nije šablona koju sam rezala nego kupljena! Čak niti s njom mi prvi otisak nije baš bio super što si ti i primjetila, ali ja sam važno rekla svima da to tako mora biti i uspjelo je.... ha, ha, ha...
No svakim novim radom će biti sve bolje pa se ne uzrujavam pogotovo zato jer mi se jako dopao rad s njima. Nisam mogla odoliti i kupila sam još neke i sada nestrpljivo čekam malo slobodnog vremena da to isprobam.
I da, hvala ti za objašnjenje za one "stalne" posjetitelje! Očito još trebam  čekati "dok ne narastem"Wink
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 22:47
Potpuno se slažem s Jani, i meni više kupljene šablone ne djeluju skupo kad ukalkuliram utrošeno vrijeme i krajnji rezultat koji nikad ne zadovoljava.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 12:23
Jani, taj dio za "vidljive" ti je ispod hobistike, gdje su:
Okupljanje forumaša, Problemi,Za goste foruma, itd.. pa "Za stalne posjetitelje"-to ti je to, al ti tu zasad ne možeš ući jer još nemaš 500 postova.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 09:09
Hvala curke što ste me posjetile! Nisam očekivala da će vam se kutija s konjima toliko svidjeti.....baš ste me razveselilesmile78
Šablonice, rezanje..... ja nadobudno kupila onaj neki specijalni skalpel-olovku i mislila kako će to ići kao od šale.....šipak!!!.....eto, nisam ni znala da je to nešto tako komplicirano na struju - nikad čula ni vidila!!! Svašta ćemo još naučiti od iskusnih majstorica!
Mislim da se neću tako skoro upuštati u rezanje, nakon puno muke i žuljeva kupljene šablonice mi i nisu skupe, ha, ha, ha....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 23:00
Da, na struju je i pomoću nje se izrezuju folije. Ali nisam u našim trgovinama uočila nešto takvoga!? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.