Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 63> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srašno mi se sviđa duh!osvojio me naprvi pogled!i ostalo je super ali mi je on tiha patnja,ljubav na prvi pogled!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
lipo ,lipoooooo sviđa mi se
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo, za danas toliko - ima toga još ali se još suši. Da vam ne bih bila dosadna pomalo ću stavljati nove slike....
Sarita i Majolina - hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
cureee, sad kad jani krene sa pittoricom ima da ćemo plazit jezike i padat sa stolica od divote!!!
odlično je!!!! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicno si to savladala,vidi se rezultat...sjedi 5
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su super..i ne bi se baš reklo da si početnica,,ja bi prije rekla ,,prava umjetnica.....brzo si ti to i super svladala. precizno, uredno....Svaka čast
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
A joj blago tebi. More, sunce, plaža, novine, kava, roštilj i crno vino...I ja sam tako prošlo ljeto kad sam bila na porodiljnom. Baš je lijepo provesti cijelo ljeto na moru.
Mada i ove godine planiram provesti kolovoz dolje (skupilo mi se godišnjeg).
|
|
![]() |
|
Hvala ti Mima na svim objašnjenjima
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ne trebaš čekati, samo piši i piši. Svaku rečenicu u novi post i evo te začas na 500. Jedino, kako vidim, nema baš puno naših članova foruma na slikama, sve su neki nepoznati. Valjda oni sa cvijeća. Ja se još nisam odlučila staviti sliku, nekako sam sramežljiva (mada sam "jako lijepa").
|
|
![]() |
|
Maredelmare - tebi nisam uspjela odgovoriti.... na onoj kutiji na kojoj sam radila prvi puta sa šablonom nije šablona koju sam rezala nego kupljena! Čak niti s njom mi prvi otisak nije baš bio super što si ti i primjetila, ali ja sam važno rekla svima da to tako mora biti i uspjelo je.... ha, ha, ha...
No svakim novim radom će biti sve bolje pa se ne uzrujavam pogotovo zato jer mi se jako dopao rad s njima. Nisam mogla odoliti i kupila sam još neke i sada nestrpljivo čekam malo slobodnog vremena da to isprobam.
I da, hvala ti za objašnjenje za one "stalne" posjetitelje! Očito još trebam čekati "dok ne narastem"
![]() |
|
![]() |
|
Potpuno se slažem s Jani, i meni više kupljene šablone ne djeluju skupo kad ukalkuliram utrošeno vrijeme i krajnji rezultat koji nikad ne zadovoljava.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jani, taj dio za "vidljive" ti je ispod hobistike, gdje su:
Okupljanje forumaša, Problemi,Za goste foruma, itd.. pa "Za stalne posjetitelje"-to ti je to, al ti tu zasad ne možeš ući jer još nemaš 500 postova. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala curke što ste me posjetile! Nisam očekivala da će vam se kutija s konjima toliko svidjeti.....baš ste me razveselile
![]() Šablonice, rezanje..... ja nadobudno kupila onaj neki specijalni skalpel-olovku i mislila kako će to ići kao od šale.....šipak!!!.....eto, nisam ni znala da je to nešto tako komplicirano na struju - nikad čula ni vidila!!! Svašta ćemo još naučiti od iskusnih majstorica!
Mislim da se neću tako skoro upuštati u rezanje, nakon puno muke i žuljeva kupljene šablonice mi i nisu skupe, ha, ha, ha....
|
|
![]() |
|
Da, na struju je i pomoću nje se izrezuju folije. Ali nisam u našim trgovinama uočila nešto takvoga!?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |