tifany-moja zabava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tifani samo naprid, radovi sve bolji i bolji (uredniji).
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
lipo,keramičke posude mi se naročito sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno,posebno ona keramička posuda s poklopcem,ona je posebna(bar meni)!!!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
.
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Teglice ti izgleda, odlično stoje
![]() ![]() ![]() A i pitar mi se sviđa jer je jednostavan i lijep-nije nakinđuren. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kasno obadvoje,sjedi 5. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Oba dva rada su izvrsna ali ova tegla za cvijeće je baš divna, jednostavna a lijepa. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eto, izgleda da su svi popadali na ovaj zadnji rad- šta je-je: i meni se najviše sviđa!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako je lijepo i uredno napravljeno sve što si nam pokazala! I mene oduševila zadnja zdjelica.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja se pridružujem pohvalama za ovaj zadnji uradak.
|
|
![]() |
|
hvala cure,napredujem puževim korakom,a valjda ću vas majstorice jednog dana stići
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
imas lijepe radove tifany,sve si bolja i bolja ...ova zdjelica sa poklopcem ti je odlicna,bravo...bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je dobar ovaj zadnji rad!!!da se razumijemo-i ostali su ali mi je ovaj zadnji-suuuper!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma i meni se često ne da čupkati, brže mi je izrezivati. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |