Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicno si to savladala,vidi se rezultat...sjedi 5
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
cureee, sad kad jani krene sa pittoricom ima da ćemo plazit jezike i padat sa stolica od divote!!!
odlično je!!!! |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo, za danas toliko - ima toga još ali se još suši. Da vam ne bih bila dosadna pomalo ću stavljati nove slike....
Sarita i Majolina - hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
lipo ,lipoooooo sviđa mi se
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
srašno mi se sviđa duh!osvojio me naprvi pogled!i ostalo je super ali mi je on tiha patnja,ljubav na prvi pogled!
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jel ti se to možda dogodila pittorico opsesija? Imala sam ju i ja. U toj fazi su mi se svi moji prethodni radovi koji su bili jednobojni činili bezlični i jadni. Ali prošlo me je nakon nekog vremena, sada opet farbam i jednobojno i višebojno.
|
|
![]() |
|
Mima - kako si pogodila? Ha, ha, ha..... kada god nešto novo naučim ono staro mi se čini lošije napravljeno....u svakom slučaju je lijepo naučiti nešto novo! Što više znamo više i kombiniramo.... jedino što nedostaje je još slobodnog vremena, dan je prekratak za realizaciju svih ideja. Noćas sam do 2h radila a nisam ni skužila koliko je sati, to je svima poznato!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pločicu-sliku sam radila dva puta, pokušala sam izrezivati samo motive i kombinirati s pittoricom ali nisam bila zadovoljna pa sam ipak nalijepila veliki dio salvete i malo kombinirala s bojama.... možda kada "narastem" uspijem kombinirati malo više pittorica....
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno jani i motiv i izvedba,volim slonice kazu donose srecu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
hvala curke
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |