Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 35>
Korisnik
Poruka
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 08:23
prekrasne fotke, a i slastica je primamljiva!Wink
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 09:03
Stigla i ja u šetnju novim - starim vrtom! Uvijek se u istom dobro osjećam, tako i jutros.. Slavljeniku svako dobro.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:18
Dođe mi da pobjegnem...
Ponekad nam... dođe,  da nam bude previše ljepote, a onda postanemo sumljičavi...
Baš takav osjećaj... toliko lijepo da ne vjeruješ...

Heart 
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:23
malaluna još je ljepše uživo .... vidjela ja to sve
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 20:15
Devojke drage, danas sam se setila jedne pesme koja mi je jako draga, nasla je, i onda sam se vratila u jedno vreme kada su emocije bile jako,jako vazne. Prave, prve,iskrene, neprolazne...Delim je sa vama

http://www.youtube.com/watch?v=n7VdgAhyhpw

Naklon Gospodine Dedic!

polako zavrsavaju svoj nastup

zato irisi tek stupaju na scenu

ove dame se lako ni kisi ni suncu ne daju

a crveni bozur jedva docekao danasnje sunce da se osmehne meni i... vama

Jedan dio svoga srca,
jedan dio svojih želja,
s povjerenjem - ja ću otkrit
ispred starih prijatelja.
Ali nekih? stvari ima,
što ne govore se svima,
što se samo nekom šapnu,
Ti znaš...
Nekog moraš,
nekog moraš i da sanjaš,
nekog ljubiš
i za njega život stvaraš.
Netko mora,
netko treba da te čeka,
da ti piše izdaleka,
i da pisma tvoja prima sad.
Ti si tajna,
ti si smisao mog puta....
I u tami - zadnja svjetiljka dok lutam.
Da te nema,
ti, što nikad me ne kriviš,
da te nema,
da ne živiš,
svi? bi putevi bez kraja bili, znaj!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 20:24
Ooooooooo draga ............ fotke su ti fakat odlične ............ a stihovi ........ imam neki osjećajčić da su nekom namijenjeni .........

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 21:36
Koja ljepota!!!!!!!!!!!smile141
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 22:41
Noc...mirise na kisu i jasmin. Nebo tesko od oblaka, kapci od snova, srce od nekog osecaja... zaboravila sam mu ime...Mozda je to ljubav...
http://www.youtube.com/watch?v=rKSAt_wPyGc&feature=related

Jedan cvet, lelujava trava,senovit kutak, iscekivanje novog... dovoljno da osetite zadovoljstvo onim sto ste u toku dana uradili

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 22:50
Tu sam dobila neku važnu lekciju......zapravo tu sam shvatila da prijateljstvo moje Mimar i mene prelazi granice ovog foruma.....

Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:01
Tu sam shvatila da neko ko ti je bio potpuni stranac moze da postane blizak i drag, toliko da mu otvoris srce ,toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.

I ja sam te ostao zeljan dok me bude...
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:09

Prekrasano Mimar....Kutak za opuštanje i uživanje je smile227.Jako ti je sve lijepo posloženo i sređeno...Zelenilo i predivno cvijeće najljepša kombinacija..Božuri su moji favoriti jer onako veliki grmovi nije baš često vidljivo...ClapClapClap

sutra je novi dan
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:12
toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.....ali opet imaš osjećaj da ga znaš cijeli život
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:49

S uživanjem sam pregledala nove fotke, divno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 09:21
Draga Mimar, i ja sam zavirila u divne slike kasnoproljetnog vrta u kojem ti svakodnevno puniš srce lijepim mislima.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 10:29
predivnoooo
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 14:03
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Prekrasano Mimar....Kutak za opuštanje i uživanje je smile227.Jako ti je sve lijepo posloženo i sređeno...Zelenilo i predivno cvijeće najljepša kombinacija..Božuri su moji favoriti jer onako veliki grmovi nije baš često vidljivo...ClapClapClap

Hvala draga, još ti se nadam!
Kako su oni i moji  favoriti, ove su samo za nas dve Wink, u punom cvetu (na jednom ima  70-ak cvetova i miriiiiišu)

Od tezine su "legli" po travi

Moj kutak se sastoji od 6 delova, na ove dve fotke je skoro polovina i to onog dela koji je pretumban i pretvoren u travnjak. Još uvek njime nisam zadovoljna, ima dosta toga što ću promeniti ,ali ima vremena, ovo mu je tek prva-probna sezona LOL

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 14:08
Što se tu skakalo preko stazica.......draga božuri su ti predivni ovako bujni, ali trava je trava, sad dok N krene kositi pa dok ga za 0 eura sunce opali Wink....
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 14:23
Ma koje crno košenje Shocked! Već su se posvadjali oko travnjaka u voćnjaku, morala sam da se umešam i raspravim stvar inače će trava uveliko isklasati. Podvikla sam , da se zna ko kosi - ko vodu nosi Wink.
Dečko s* osmehom isfušerio u košenju, dečko s* šarmom isfušerio u grabuljanju. Jedino ja vodu nosila kako treba LOL!
Za sledeći put molim Dadeka za jedan kamen-stajalicu preko trave, kao tvoj, da se ne vežbamo skok u dalj. Dovoljne su stepenice Smile.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 15:53

Katruže su krasne. Mene na baku podsjećaju, u djetinjstvo vraćaju (i samo da šapnem - u subotu nam u Varaždin dolazi Panonski mornar, a i on me u djetinjstvo vraća..pa ću opet biti dijete, veliki svijete!..)

P.Bosmans
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 23:05
Negde sa severa krecu oblaci...stojim u mraku i iscekujem ...nadam se da ce ipak biti mirna , junska noc i da ce me ujutru docekati ovakav isti prizor

Mirnu i laku noc vam svima zelim!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.