moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne fotke, a i slastica je primamljiva!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stigla i ja u šetnju novim - starim vrtom! Uvijek se u istom dobro osjećam, tako i jutros.. Slavljeniku svako dobro.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Dođe mi da pobjegnem...
Ponekad nam... dođe, da nam bude previše ljepote, a onda postanemo sumljičavi... Baš takav osjećaj... toliko lijepo da ne vjeruješ... ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
malaluna još je ljepše uživo .... vidjela ja to sve
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Devojke drage, danas sam se setila jedne pesme koja mi je jako draga, nasla je, i onda sam se vratila u jedno vreme kada su emocije bile jako,jako vazne. Prave, prve,iskrene, neprolazne...Delim je sa vama
http://www.youtube.com/watch?v=n7VdgAhyhpw Naklon Gospodine Dedic! polako zavrsavaju svoj nastup ![]() ![]() zato irisi tek stupaju na scenu ![]() ![]() ove dame se lako ni kisi ni suncu ne daju ![]() ![]() a crveni bozur jedva docekao danasnje sunce da se osmehne meni i... vama ![]() Jedan dio svoga srca, jedan dio svojih želja, s povjerenjem - ja ću otkrit ispred starih prijatelja. Ali nekih? stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, Ti znaš... Nekog moraš, nekog moraš i da sanjaš, nekog ljubiš i za njega život stvaraš. Netko mora, netko treba da te čeka, da ti piše izdaleka, i da pisma tvoja prima sad. Ti si tajna, ti si smisao mog puta.... I u tami - zadnja svjetiljka dok lutam. Da te nema, ti, što nikad me ne kriviš, da te nema, da ne živiš, svi? bi putevi bez kraja bili, znaj! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ooooooooo draga ............ fotke su ti fakat odlične ............ a stihovi ........ imam neki osjećajčić da su nekom namijenjeni .........
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koja ljepota!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Noc...mirise na kisu i jasmin. Nebo tesko od oblaka, kapci od snova, srce od nekog osecaja... zaboravila sam mu ime...Mozda je to ljubav...
http://www.youtube.com/watch?v=rKSAt_wPyGc&feature=related Jedan cvet, lelujava trava,senovit kutak, iscekivanje novog... dovoljno da osetite zadovoljstvo onim sto ste u toku dana uradili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tu sam dobila neku važnu lekciju......zapravo tu sam shvatila da prijateljstvo moje Mimar i mene prelazi granice ovog foruma.....
![]() Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana
|
|
![]() |
|
Tu sam shvatila da neko ko ti je bio potpuni stranac moze da postane blizak i drag, toliko da mu otvoris srce ,toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.
I ja sam te ostao zeljan dok me bude... |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasano Mimar....Kutak za opuštanje i uživanje je |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.....ali opet imaš osjećaj da ga znaš cijeli život
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
S uživanjem sam pregledala nove fotke, divno |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Mimar, i ja sam zavirila u divne slike kasnoproljetnog vrta u kojem ti svakodnevno puniš srce lijepim mislima.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivnoooo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga, još ti se nadam!
Kako su oni i moji favoriti, ove su samo za nas dve
![]() ![]() ![]() ![]() Od tezine su "legli" po travi
![]() Moj kutak se sastoji od 6 delova, na ove dve fotke je skoro polovina i to onog dela koji je pretumban i pretvoren u travnjak. Još uvek njime nisam zadovoljna, ima dosta toga što ću promeniti ,ali ima vremena, ovo mu je tek prva-probna sezona
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Što se tu skakalo preko stazica.......draga božuri su ti predivni ovako bujni, ali trava je trava, sad dok N krene kositi pa dok ga za 0 eura sunce opali
![]() |
|
![]() |
|
Ma koje crno košenje
![]() ![]() Dečko s* osmehom isfušerio u košenju, dečko s* šarmom isfušerio u grabuljanju. Jedino ja vodu nosila kako treba
![]() Za sledeći put molim Dadeka za jedan kamen-stajalicu preko trave, kao tvoj, da se ne vežbamo skok u dalj. Dovoljne su stepenice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Katruže su krasne. Mene na baku podsjećaju, u djetinjstvo vraćaju (i samo da šapnem - u subotu nam u Varaždin dolazi Panonski mornar, a i on me u djetinjstvo vraća..pa ću opet biti dijete, veliki svijete!..) |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Negde sa severa krecu oblaci...stojim u mraku i iscekujem ...nadam se da ce ipak biti mirna , junska noc i da ce me ujutru docekati ovakav isti prizor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirnu i laku noc vam svima zelim! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |