Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 21:32
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 09:04
Zaboravila sam se svima zahvaliti što ste pogledali i pohvalili moj zadnji uradakWink
Puuusaaaa.......
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 09:03
Drage moje curke - danas odlazim u južnije krajeve i nema me na forumu do polovine 9. mjeseca.
Svima želim da se lijepo odmorite preko ljeta, budite mi vrijedne (i ja nosim sa sobom sav pribor za decoupage). Očekujem da ću na forumu kada se vratim imam što gledati barem par dana.....
Velika veeelikaaaa pusa smile79
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 07:00
slazem se sa sanjom....kutija jr stvarno preklrasna..........pogotovo onaj detalj sa malom vilom.....smile99
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 09:11
Znaš šta jani, kutija ti je prekrasna.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 13:45
Lilith - i ja sam do sada imala "frku" kako to raditi, ali kada kreneš vidiš da nije problem, stružeš koliko želiš! Probaj, zaista nije teško,...
Na vrh
lilith View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilith Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 13:22
Ovo je preeeekrasno! Prvi puta u shabby-ju?? Nikada ne bih zakljucila, izvedba mi je fenomenalna! Ja jos nisam radila nista u shabby-ju, imam strah da sve ne zgulim , a ova tvoja kutijica je perfekcija!   
Love is all you need!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 09:55
Prvi puta sam radila nešto u shabby-ju jer moja kuma obožava sve što je u tom stilu. Bila je oduševljena.....
Boja na žalost nije identična onoj u prirodi, ali mislim da se dobro vide detalji....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 09:53
Curke moje, vratila sam se nakratko u Zagreb i radila sam ovu kutiju svojoj najdražoj kumici za rođendan:

malo detaljnije:

Na vrh
Nena3110 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 98
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena3110 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 21:01
SavršenoThumbs%20Up
http://nena3110.blogspot.com
Na vrh
lilith View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilith Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 19:43
Draga jani, radovi su ti stvarno preslatki! Jako pedantno radis, jako mi se svidja!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 12:56
hvala curkeWink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 22:15
bravo majstoricesmile177
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 13:28
divno jani i motiv i izvedba,volim  slonice kazu donose srecu.smile57

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:43
Pločicu-sliku sam radila dva puta, pokušala sam izrezivati samo motive i kombinirati s pittoricom ali nisam bila zadovoljna pa sam ipak nalijepila veliki dio salvete i malo kombinirala s bojama.... možda kada "narastem" uspijem kombinirati malo više pittorica....Wink
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:41
Ovo  ide u kompletu s pločicom na poklon za moju dragu prijateljicu koja obožava afričke motive:
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 09:38
Ovo se noćas radilo:
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 08:55
Mima - kako si pogodila? Ha, ha, ha..... kada god nešto novo naučim ono staro mi se čini lošije napravljeno....u svakom slučaju je lijepo naučiti nešto novo! Što više znamo više i kombiniramo.... jedino što nedostaje je još slobodnog vremena, dan je prekratak za realizaciju svih ideja. Noćas sam do 2h radila a nisam ni skužila koliko je sati, to je svima poznato!Wink
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 00:01
Jel ti se to možda dogodila pittorico opsesija? Imala sam ju i ja. U toj fazi su mi se svi moji prethodni radovi koji su bili jednobojni činili bezlični i jadni. Ali prošlo me je nakon nekog vremena, sada opet farbam i jednobojno i višebojno.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 08:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.