Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 63> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zaboravila sam se svima zahvaliti što ste pogledali i pohvalili moj zadnji uradak
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Drage moje curke - danas odlazim u južnije krajeve i nema me na forumu do polovine 9. mjeseca.
Svima želim da se lijepo odmorite preko ljeta, budite mi vrijedne (i ja nosim sa sobom sav pribor za decoupage). Očekujem da ću na forumu kada se vratim imam što gledati barem par dana.....
Velika veeelikaaaa pusa
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
slazem se sa sanjom....kutija jr stvarno preklrasna..........pogotovo onaj detalj sa malom vilom.....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Znaš šta jani, kutija ti je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Lilith - i ja sam do sada imala "frku" kako to raditi, ali kada kreneš vidiš da nije problem, stružeš koliko želiš! Probaj, zaista nije teško,...
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Ovo je preeeekrasno! Prvi puta u shabby-ju?? Nikada ne bih zakljucila, izvedba mi je fenomenalna! Ja jos nisam radila nista u shabby-ju, imam strah da sve ne zgulim
![]() ![]() |
|
Love is all you need!
|
|
![]() |
|
Prvi puta sam radila nešto u shabby-ju jer moja kuma obožava sve što je u tom stilu. Bila je oduševljena.....
Boja na žalost nije identična onoj u prirodi, ali mislim da se dobro vide detalji....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Savršeno
![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Draga jani, radovi su ti stvarno preslatki! Jako pedantno radis, jako mi se svidja!
![]() |
|
![]() |
|
hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno jani i motiv i izvedba,volim slonice kazu donose srecu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Pločicu-sliku sam radila dva puta, pokušala sam izrezivati samo motive i kombinirati s pittoricom ali nisam bila zadovoljna pa sam ipak nalijepila veliki dio salvete i malo kombinirala s bojama.... možda kada "narastem" uspijem kombinirati malo više pittorica....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mima - kako si pogodila? Ha, ha, ha..... kada god nešto novo naučim ono staro mi se čini lošije napravljeno....u svakom slučaju je lijepo naučiti nešto novo! Što više znamo više i kombiniramo.... jedino što nedostaje je još slobodnog vremena, dan je prekratak za realizaciju svih ideja. Noćas sam do 2h radila a nisam ni skužila koliko je sati, to je svima poznato!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jel ti se to možda dogodila pittorico opsesija? Imala sam ju i ja. U toj fazi su mi se svi moji prethodni radovi koji su bili jednobojni činili bezlični i jadni. Ali prošlo me je nakon nekog vremena, sada opet farbam i jednobojno i višebojno.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |