Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 290291292293294 370> |
Korisnik | ||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sve je prelijepo,kao i uvijek!!
![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Aloa u cvatu..
Cvijet masline..
Bijeli buhač..
Topli Brač..
Sve mi je lijepo!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
pravi mali raj
![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ovo je i dalje moj uzor vrt
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Svim srcem pridružujem se otok u njenoj izjavi i dodajem i zbog vrta i zbog mjesta na kojem se vrt nalazi
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Kod tebe, kao i uvijek, sve predivno. Plava kamenjarka
![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
buhač je krasan kažu da štiti maslinu od napada mušice...alstromerije su divne i ona plava kamenjarka divota.ma šta reč imaš oko za snimit cvijeće čak maslačak si predstavila kao kralja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Mari pozdrav s juga, mislim ja na vas na sjeveru ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
vrt je divan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Jučer nisam vidjela ovaj post, hvala drage moje da brinete za mene, nadam se da će sad biti više vremena za forum. Niho Mirko te pozdravlja. Evo danas posebno za Otok jedan cvijet ![]() i za Niho jedan cvijet. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Savršen je!
![]() Duda-Lave je napisala da štiti masline od napada mušice, meni su rekli da štiti svaku biljku od takvih napada, mušice naime ne podnose njegov miris. Moj/Lantanin je još mali, ali osim što mi je prelijep, toplo se nadam da će i ukrašavati i štititi moje ruže jer je posađen u lijehi gdje ih imam pet
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
|
sve prekrasno , a ovaj amarilis
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Prekrasan ti je cvijet
![]() kao i svo cvijeće u tvom vrtu
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ja dobila sukulent-cvijet, a Niho kaktus-cvijet.
Samo je Niho dobila i pozdrav od M., a ja ..... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
vauuu...majstor si za fotografiju,dokaz je slika maslacka
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
woww
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Lantana, toliko dugo nisam kod tebe bila da me sve sram!
![]() Obožavam ove tvoje slike s morem u pozadini, skoro da mogu zamisliti da sam tamo... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 290291292293294 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |