Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 37> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rain, ljepota u boga. Druge godine ću i ja presložiti moje hoste. Hvala Perli, drastično im se povećao broj. Nemoj se iznenaditi ako pokradem koju ideju. Slobodno me tuži, ja ću se kao tužni penzić izvući na sudu.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rain, nešto tako lijepo, bujno, zeleno, plavo, šareno, dugo nisam vidjela i zato svaka pohvala, obožavam hoste, a kod tebe se zbilja ima što vidjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kad je u pitanju poznavanje biljaka možeš biti samo veća ili manja neznalica, odnosno lošiji ili bolji poznavatelj biljaka! ![]() Ak' ne pitaš (slušaš, čitaš, tražiš, proučavaš, uspoređuješ...) nego samo šutiš, odgovore na svoja pitanja možeš saznati samo slučajno. To baš nije neki brzi način za zadovoljiti znatiželju. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() (Posebno znakovita kad si ti u pitanju. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
A,to je cypripedium,lišće je plisirano,nije varijegirano,to je svjetlo tak palo.Bletilla je malo dalje,ona ima bijeli obrub na listu.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
japanska orhideja bi trebala biti bletilla striata. mene zanima ona biljka na slici br 3 tocno iza paprati - izgleda kao satirani krug :)
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baš mi je drago da vam se sviđa,ja sam zaljubljena u mahovnjak,već sam ga 2 put širila.Na onoj slici je japanska orhideja,moram naći kak se točno zove,i sanguinaria-ona je cvala u rano proljeće,prekrasnim bijelim cvjetovima.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ja sam mislila da sam ja jedina neznalica pa sam šutila. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
to i ja pokusavam odgonetnuti :/ |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ideš.......rein........ovo je Hostinjak!!!!!!!
Veliko, posebno, bogato - raj za hostoljupce - raj za još neke ali nećemo o tome
Ja da k tebi dođem osjećala bih se ko u muzeju......s velikim poštovanjem bi si pogledala svaku i valjda bi šaptala kraj njih i nebih se usudila ih ni dirati.
|
|
![]() |
|
Napokon! Hostinjak by Rain!
Veliko, posebno, bogato - raj za hostoljupce. Teško je reći da li pozornost više privlače plave ili šarenolisne, velike ili male hoste, neobične kompozicija s panjevima ili biljke koje su ukomponirane u hostinjak. U svakom slučaju ove tvoje fotke potiču kolekcionarsku strast! ![]() ''Đurđicu u piđami'' sam i ja uočila, ali meni su privukle pogled dvije biljčice, meni sasvim nepoznate, na sl. br. 3, posađene iza mini hoste ''Blue Mouse Ears'' i paprati. Kaj si to posadila? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
super Rain! da li sam ja to dobro vidio satiranu durdicu? :)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je prekrasno i izgleda stvarno prirodno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Di ste,hostoljubci,veliki vam pozdrav od mojih hostica!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
[ [/QUOTE]
Ih, da je meni zemlje.... [/QUOTE]Pa naiđi. Skupa bvi napravile park hosta. Imam jedan lijep nagib u polusjeni, onako posađene na hrpi bi divno izgledale. Osnova ona najobičnija, najstarija, prošarana onim šatiranima. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Ak ti fali posla, znam ja di ga uvijek ima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ccccccccc.... (rekla bi naša Konte), izem ti gospodaricu, one stoje, a ja drhtim i skakućem oko njih. Idem u lov na sluzavce, zalijevam po potrebi, ponekad dodam komposta, svakodnevno (bar jednom) vršim inspekciju i postrojavanje. Hja, nije neka tlaka na 11 (jedanaest) kvadratnih metara vrta. Ali.... metastaziram na javno dobro. Aktivno i marljivo dečkima iz Žitnjaka smanjujem površinu za košenje pedalj po pdealj.
![]() Ih, da je meni zemlje....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
naša Perla, gospodarica hosti
![]() Cure i dečko, ja sam svoju, jednu od dvije hoste, koliko ih ukupno imam, posadila u senjski vrt...onu starinsku, bakinu običnu zelenu...držala sam je na balkonu dvije godine da mala ojača i sada ću malo eksperimentirati s njom. Posadila sam je u hladovinu, naravno, zemlja je crvena i ne presuha za sada, a preko ljeta ću malčirati. Nadam se da će se priviknuti i preživjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |