Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 136> |
Korisnik | |
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dakle, ovi zadnji klematisi ostavili su me bez teksta!Rain,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako su lijepi Rain. I neuobičajeni. Morena onaj tvoj ljepotan nikako nije Dorothy Walton. D.W. je uvijek jednostruk.
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
tako je pisalo na kartici i posudi kad sam ga kupila pa prepostavljam da je D.W.(iako me potsjeća na Multi blue od Rain)
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Danas mi je nećakinja donijela fotoaparat. Nadam se da će slike biti sada bolje. Evo Klimatis, prva Nijemica je počela cvjetati-J-Correvon
![]() |
|
![]() |
|
Klematis viticella Justa je jako interesantan klematis-puno malih pink-lila a poslije lila cvjetića. A tek je počeo cvjetati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Comtesse de Bouchaud se također razmahala
![]() |
|
![]() |
|
A Jackmanii kako je počeo, dat će more cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Gricka, jesi li usput prebrojala klematise
![]() Ne znam koji je
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Diana se skroz otvorila. Kod nje otvaranje dugo traje.
![]() |
|
![]() |
|
Kad svi procvjetaju Lilie. onda ću znati. Neki su dupli...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Gricka, hajde uslikaj jednu panoramu, da vidimo i tu ljepotu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Evo ovdje se Julia bolje vidi
![]() |
|
![]() |
|
Neću više, još samo W. nike. Ona mi je posebno draga jer je prošle godine potpuno uvela. Sada se je, čini mi se, potpuno oporavila
![]() |
|
![]() |
|
Možda sutra. Ako budem znala. Nisam ti ja baš meštar od slike.
![]() Mislim i da je nemoguće, jer su klematisi na tri strane na ogradi s prednje strane kuće, na pergoli i odozada u vrtu. Kad nabavim avion ili satelit ![]() |
|
![]() |
|
Rain šta misliš da li je ovaj moj za kojeg ne znam koji je klematis, možda parisienne? Ti ga imaš pa sam mislila da bi mogla znati...Prije desetak dana:
![]() Sada izgleda ovako. Jednom su opale latice. ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Vrlo vjerojatno je,ima valovite latice,crvene prašnike,i moj poblijedi kad ocvjetava.Niskog je rasta,oko 1.5m.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Da, dosta je nizak. Hvala puno |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prelijepo.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
U očekivanju kiše za vikend. Kod nas u vrtu je džungla. Svi clematisu su se ispreplitali, sad se čeka cvatnja nekih drugih vrsta, rezanje, pikiranje.
Napravila nam je jača polovica posebne nove podupore za ove agresivne vrste kao tangutica i montane. Jedne lijepe drvene ljestve je modificirao i na kuću prišarafio. I mali staklenik za razmnožavanje također. Moram ga pohvalit. ![]() ![]() ![]() Gricka danas ćemo po onog skočit. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Uh kaj bi ja htjela staklenik, možda nagovorim MM.
Report za klemiće, procvjetao onaj sa etiketom Multi Blue, i začudo takav jest. A ja se pripremila na još jednog Presidenta. I Comtesse odgovara etiketi, samo mi je čudno jer cvjetaju duplo manji cvjeovi nego bi trebali, možda zato kaj su u tegli? I drugima su pa nemaju male cvjetove, valjda će se oporaviti jednom kad ih zasadim.
Znakovi bolesti polako nestaju, još par preventivnih prskanja i sve super
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |