Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ciklame - Cyclamen
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ciklame - Cyclamen

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 08:51
Zbilja su Ti prekrasne Clapočito su u dobrom društvu Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:28
Tea i Dmirce imam ih još 4 boje izgleda da im prija vani i kiša je već dva dana po njima padala i mislim da će sve procvjetati.smile79
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 21:31
Silvestra Thumbs%20Up predivne su.Samo tako nastavi...
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 20:42
E Silvestra i mislio sam kad sam vidio kako su ljepe u žardinjeri da će ponovno cvjetati eto kao i moje sad što su pune cvjeta i ne samo crvenja nego i lila i roza.Ova tvaoja je izgleda kao i moja.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 18:57
Moja crvena ciklama sada ,vani.smile80
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 16:39
Strpljenje je zlato.Ko čeka,taj i dočeka...tako kažu,a izgleda da je istina!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 16:05
Nadam se da češ u tome i uspjeti jer vidim da si veoma strpljiva oko uzgoja i dobivanja sjemena.Neznam dali te zanima da ubacim još koju sliku od mojih ciklama,ali ću sad slikati i one koje odmaraju.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 12:16
Ove ciklame su predivne dmirce...jako mi se sviđaju...jedva čekam da uzmem novu pa daj i ja probam sa sjemenom.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 22:27
Da trebala je biti još jedna neznam zašto nije,ali to je slika od ciklame koja mi se sad ponovo rascvala ubacim je sad ovdje,ako mi uspije.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 20:09
Dmirce super da Si nam poslikao sjeme.Ja prva nisam imala prilike vidjeti sjeme ciklame pa evo...sad jesam.Super da Si slikao,hvala...Thumbs%20UpSad će oni koji to još nisu vidjeli naučiti...
P.S. ako su tu trebale biti 2 slike,vidi se samo jedna...
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 19:00
Možda sam malo dosadan ali evo prvog uroda od mojih ciklama.Danas sam skupio malo sjemena,a ima i onih koje su ponovo počele cvjetati pa me malo zbunjuje jer mi se to nije dešavalo da mi cvjetaju ovako dugo.URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/sjeme/27513.aspx][/URL]
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 18:33
Moguće da ciklame baš ne požive jako dugo,kao druge trajnice...nekoliko godina i to je to...
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 17:03
Moguće da jeste jel je bila i velika i stara,a i iscvala se tokom tih godina,ali imam ja još nije ništa stašno.Svejedno mi je ostalo još nekih desetak pa se neče ni primjetiti da nedostaje.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 07:47
Istrunula ili?Možda joj je prošo "rok trajanja"....
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 23:51
Jeste iako im je vruče na prozorskoj su dasci bez zaštite na prozoru.Eto još uvjek cvjetaju neki dan su se toliko objesile jer ih nisam zalio,ali došle su k sebi.Valjda znaju da ih ogovaramo zato prkose.Neznam kad će odmarat pa se bojim da nna zimu neće cvjetati,ali vidjet čemo.A da jedna mi je lukovica propala nakon 5 ili 6 godina neznam koja je boja.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 23:36
Sviđa mi se kakve ljepe listove imaju...djeluju zdravo i mlado ...zbilja su predivne smile55
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 23:24
Evo još ciklama koje mi cvjetaju i odoljevaju ovoj vručini
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 07:03
Ali ove Tvoje ciklame su predivne.bez obzira na ove žute listove jako lijepo izgledaju.Samo naprijed s njima Thumbs%20Up
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 00:09
Ali kad sam je malo dotjerao ostali su ljepi cvjetići.Nadam se da uh i ti u buduče nečeš previše tetošiti
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 23:28
Da,definitivno ih ne treba previše tetošiti.Možda moj amarilis zato neće cvjetati,možda se srami smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.