Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 96> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus prekrasno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imam ih nekoliko ogromnih, a ova nije tako velika, a ipak će cvjetati
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala mali kaktus...stvarno ti brzo rastu čuvarkuće pinus,moje su još mali bebači ,mislim da se nisu ni pomakele za mjesec dana
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,to je gasteria.
Pinus,lijepu gužvu imaš
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Brzo rastu, 2-3 mjeseca. Evo još jedne promjera preko 20 cm. :
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pinus ,super su ti čuvarkuće ,prava gužva u teglici..kolko ti je vremena trebalo da se tako razrastu
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
jasam ih isto nalazila u svojim teglama ,rjesila sam ih se tako da sam promjenila zemlju ..i usput ih ubila ..i sad sam mirna :-)
|
|
![]() |
|
AnaIva ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ludi pomagajte!
Već drugu godinu zaredom mi nešto jede čuvarkuće. Imam ih na balkonu u teglama. Šteta nije jako velika, ali mi ih je već nekoliko stradalo. Jučer sam ulovila krivca, crvića cca 5 mm dugačkog. Malo sam zbunjena jer nigdje nisam naišla na sličan problem. Otkud je došao i kako da ih se riješim ako ulovim još kojeg? Jel imao netko sličnih problema? |
|
![]() |
|
kiki ko neću mrdnut od kuće,umjesto hvala leti ti velika
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kamenjar,čekaj poštara!!
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
olja hvala ti,a kamen volim kao komad kruha..eto tako ti je to kad bosanka zavoli krš i dalmaciju
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Muhlenbergia,kakav prizor.kao sa neke izlozbe...koliko dugo postoji ovaj kamenjar..izgleda mi kao da je dugi niz godina kad se tako lepo razraslo i stoplo...
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kamenjar,prava si kamenjarka...kakve divne cuvarkuce,pa posebno kamenje
,divno si sve to aranzirala....prekrasni su ti pimerci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
MUHLENBERGIA I KAMENJAR
![]() |
|
![]() |
|
hvala gricka,znaš kako kažu uvjek je tuđe ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno Muhlenbergia.
![]() I tvoji su lijepi Kamenjar. Izbor posuda ti je poseban.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |