Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt uz more
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt uz more

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 15:37
Draga Ivančice, evo i mene kod tebe u vrt. Slučajno sam "upala" na temu, ali sam je za svaki slučaj dva puta pregledala. Ne mogu vjerovati da ovu ljepotu nisam ranije otkrila.
Vidim da si i ti ljubiteljica ruža kao i ja.

Imaš zaista prekrasan vrt i prekrasan pogled!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 17:50
Moreeeeeeee, cvijeeeeeeećeeeee, prekrasno!
Život je more...
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 18:11
baka,ja sam se danas kupala i nije baš puno hladno,ali treba imati hrabrosti za ući!
Meni je trebalo sigurno nekih pola sata da se nakanim
A slike su zasigurno ovako lijepe zbog dolaska ljeta.Ja jako volim ljeto,tu u mojoj uvali bude baš živo,i nakon duge i dosadne zime baš sam sretna što je ljeto napokon tu!
semira,dogovorite se ti i baka pa se zaletite jedan vikend do mene.

proljeće,dobro si primijetila da volim ruže,ma sve mi je cvijeće drago,ali ruže su ipak nešto posebno!
Drago mi je što si navratila u moj vrt,a pogled je zaista divan,pogotovo sad ljeti kad prolaze stalno brodovi,jedrilice...Zaista prekrasno!

ovcica-hvala ti na posjeti i na pohvalama!
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 22:24
crveni karanfili su pre pre smile39
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 12:25
Monny-da,zaista su prekrasni i tako divno mirišu!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 12:39
i ja volim ljeto, a kod tebe u uvali uz more, sigurno je kao u rajusmile92
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 11:09
ruže u mom vrtu

80/81b8cf43-005.JPG[/IMG][/URL]

80/591a8453-023.JPG[/IMG][/URL]

480/4aa20975-021.JPG[/IMG][/URL]
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 16:03
Lijep slike vrta tik uz more!
Nadam se da je živnulo kod vas..............turisti i sezona kupanja.............
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 10:28
živnulo je,živnulo,turisti se naveliko sunčaju i kupaju,a pomalo i mi domaći.
Danas puše jako jugo,veliki su valovi pa ako se nećemo moći kupati barem ćemo se malo sunčati.
Lijepi pozdrav!
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 10:31

galebovi-moji dragi gosti,uvijek se za njih nađe kruha,a ovaj put i sjemenke boba!
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 11:50
jaoooo ruzice su prekrasne ali slika s galebovima,vec mjesec dana govorim kako ce mi ove godine jezero ČiĆe zamjeniti more ali me jednostavo vase slike mame da svratim do Vira ...pa makar na par dana...hehe
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 12:15
Joooj Ivancice, sve ti je super ali ovaj pogled na more :))))) ..ove godine cu pauzirati dok mi djeca malo odskoce, a tako sam se pozelila tog mirisa soli, borova, uh bas mami :))))))))
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:50
cvijetomanijak,maso,vi ćete svakako morati malo skoknuti do mora,bar na par dana.
Možda 20.-28.06.,kada budu praznici,ove godine se baš lijepo posložilo!
Šteta je to ne iskoristiti!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 15:26
Ah Ivančice pa jesi li nas zaboravila? daj nam koju sličicu sa terase da bar tako uživamo u tvojoj ljepoti.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 09:18
Dobro jutro svima!

Žao mi je što me ovako dugo nije bilo,jednostavno sam ovog ljeta bila prezatrpana obavezama! Pratila sam vaše lijepe vrtove ali jednostavno nisam imala vremena za stavljanje slikica i ostalo.
dijana 7566 ovo je za tebe

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 09:52
i ja uzivam u ovim predivnim fotkama
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 10:04
Ovo se zove vrt sa pogledom,predivno smile93
klasa optimista
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 23:00
krasan pogled Clap
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 11:18
Moj mali vrt je malo raskopan.Naime ,počela je obnova jedne male crkvice koja je nastala još u 15.st.
Nažalost,morala sam izvaditi 2 ruže i premjestiti ih,nadam se da će mi se primiti.
Ipak,kad završe radovi,biti će jako lijepo,a i imam neke nove ideje za svoj vrt i stazu iza kuće.
Naravno,u svemu mi pomaže (NE)rado i MM.

pošto me jako dugo nije bilo tu,barem što se slikica tiče,poklanjam vam malo morskog ugođaja

pogled s mog balkona na ogoljelo drvo u dvorištu...
Nestrpljivo iščekujemo proljeće...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 13:34
bas su me obradovale slike
ruze ce se sigurno primiti i da se sto prije zavrse radovi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.