Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 370> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lantana fantazija je sve neznam gdje pogledat ..... pasem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
samo na tu svu ljepotu mogu uzdisati i ponovo gledat stranicu po stranicu
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kad vidim ove tvoje prekrasne rascvjetale mirisne slike dođe mi da istog trena odselim u toplije krajeve.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Predivno, Lantana! I ja bih se odselila u toplije krajeve, momentalno! Negdje blizu tvog vrta... Pa bih ti čupnula grančice i posadila sebi da i ja uživam u tim mediteranskim mirisima... Jako opuštajuće je gledati tvoje slike!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasno Lantana, kao i uvjek! Moj favorit je ova fotografija!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje hvala vam na posjeti
![]() Kod mene je pala jedna dobra kiša, jer je već bila totalna suša, odmah je sve živnulo. Milica7 ja ti nisam nikad sijala lantane, kažu da im dugo treba dok izrastu, ali iz reznica brže ide, ja sam na jesen u zemlju ubola reznice i na proljeće su sve već imale list i pokoji cvijet. Nataly ja ih ne režem jer nemam vremena, ali bile bi gušće i bolje bi cvjetale. Evo malo friških slika U ponari cvate Hoyina campanula, u pitaru čim je stavim u vrt odmah je pojedu puževi ![]() Cikas baca mlade listove ![]() Ništa u Dalmaciji bez čoketa ![]() i garifula ![]() Cineraria raste i na divlje uz more u gomile ![]() Ovaj ljepotan H..., kako se ono zove, Otok upomoć, toliko se raširio da ga moram malo ukrotiti, kad ocvate ![]() Sunčana - careopsis, jako zahvalan cvijet za moje podneblje ![]() U donjem vrtu žuto i plavo ![]() Malo kaktus i sukulenata ![]() ![]() ![]() Aloe vera ![]() ![]() ![]() Crnoglavca sam porezala i sad imam dva, ovaj je pun malih crnih ![]() Aloe djeluju imozantno u sumrak ![]() Nježna bijela ![]() Penjačica Don Juan ![]() Crvena ![]() I za kraj malo mora, ipak je ovo morsko cvjeta tema ![]() Jedan cvijet iz mora - morski koralj, sada je kao kamen tko bi rekao da je bio živi organizam ![]() i jedan novi gliser iz Atlasove flote, zove se Princess od Dubrovnik ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove su sve za mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala na savjetu, Lantana.Opet sve ljepše od ljepšega.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je kod tebe uvijek prekrasno..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovo je bilo doslovno, prelijepi morsko cvijetni ugođaj!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Osim što imaš predivno okružje i slike su prva liga. Nasmijala sam se svojoj slici cinerarijinog cvijeta ..... Tvoja kao da je neka druga biljka
![]() ![]() A morski cvijet... ma sve je kod tebe...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Ovaj lijevo kod mene je ogroman, ali nije baš u najboljem stanju. Ako ode u vječna lovišta vratit ćeš mi jednu malu grančicu ![]() Helichrisum se jako raširi, ali za nekoliko godina unutrašnjost grma postane ružna. Ja sam neke odrezala skoro do kraja, pa su ponovno bacili nove grane. Ali primi se i iz grančice, a i sam se zasije, našla sam ih dosta malih po vrtu. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divota ko i uvijek |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja neću nabrajati,sve mi je lijepo,a vidim da ti i cikasica tjera mlade listove
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tvoj vrt je uvijek praznik za moje oči! Savršeno! Nemam druge riječi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Raj za oči i dušu !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je savrsenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
nakon razgledavanja tvog vrta mogu polako na spavanje....................sanjat ću slatke sne!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |