tifany-moja zabava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
lipo,keramičke posude mi se naročito sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Tifani samo naprid, radovi sve bolji i bolji (uredniji).
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
sve je prelijepo....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Boca je skroz, naskroz originalna.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
hvala mima ,to sam prvi put probala radit s printom ,okolo malo bojala i uspilo, neloše za prvi put
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
super boca
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Predivni radovi, jako uredno, mastovito i lijepo uskladjeno! Jedva cekam nove radove!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ako te smetaju rubovi papira na koji si printala možeš ih zakamuflirati kontur pastom. Ubuduće obreži više oko printa i kad se osuši nanesi kontur pastu po rubovima i ništa se ne vidi. To ja radim i kad ne uspijem krajeve salvete ravno zaljepiti pa budu malo grbavi. Imam konturu u zlatnoj, srebrnoj i bakrenoj boji i uvijek neka od te tri se dobro uklopi i još podigne rad.
Ali u svakom slučaju, ova boca je baš fora.
|
|
![]() |
|
Hvala Mima,tvoji mi savijeti puno znače i pomažu...
|
|
![]() |
|
.
![]() |
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
WOW ... meni je ovo preeedivno! Oba motiva su prekrasna i ne mogu da se odlucim koja boca mi je sladja. Jako lijepo!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Najviše me se dojmila keramička posudica sa poklopcem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
.
|
|
![]() |
|
.limena k
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ona boca s brodom je predobra!i kažeš-prvi put!!!e svaka ti čast!ide ti super!kod onih dgugih savjetovala bih ti(nećeš se ljutiti?)da rubove printa sjenčaš,da nema tako oštrog prelaza motiva i podloge,inače je super urađeno!i ostali radovi su lijepi!nemoj se ljutiti,to je samo moje mišljenje,uostalom radiš za svoju dušu,ti odlučuješ!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e da,zaboravila sam napisati-ovaj posljednji rad je prekrasan,predobar!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |