Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno si lijepih stvari napravila- super su mi one stvari s maslinama, kutijice sve po redu- i vila i Sarah K., kao i ove- sve 5!
Lijep je uradak kćeri- ne znam koliko ima godina,bacila se na mater,vidi se da će biti nešto od nje, al', ipak- "mama zna najbolje" ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a ljepote kod tebe!!!!predivno a najljepši uradak je uradak tvoje malene,ne ljuti se,ona je za svoj trud zaslužila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam rijeci,sve je sa puno ukusa i stila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
pikse su mi preslatke,a o kutijicama da ne govorim ,svaka prekrasna na svoj način....
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutije su predivne a i pikse, a najljepši je uradak teglica s ružama
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
uh otkad mene nije bilo ovdje....prekrasne kutije si napravila u zadnje vrijeme a ova zadnja mi se baš sviđa, nisam još vidila ovu salveticu ako je to salvetica (možda print) svejedno motiv mi je odličan
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
mima kutijice su savršene,a salveta mi se baš sviđa jako je neobična!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepo iskoristena salveta
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Mima, moj naklon!
Ovo je prelepo...ja sam oduševljena! ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
Eto da ne ispadne da baš ništa ne radim, iako čini mi se da su svi nešto usporili u zadnje vijeme. U friško iz pećnice su se nekako prorijedili radovi.
|
|
![]() |
|
Evo jedan novi kuhinjsko-prozorski komplet za moju kuhinju. Kupila sam ovu salvetu i nikako nisam znala što bih s njom. Nekako mi se nije uklapala niti na kutije niti na kuhinjske daščice. Onda sam odlučila napraviti novi komplet za moj prozor u kuhinji ispod kojeg se uvijek skupi svakavih gluposti i koje onda stalno padaju. Velika piksa služit će za kistove, kutija za kojekakve drnde i papire a mala piksica za sitniš koji moj muž svaki dan istrese na prozorsku klupčicu.
|
|
![]() |
|
Ah, Gogo, ja sam ti sad kao penzionerka, na godišnjem manje stignem napraviti nego kad radim, oupće namam slobodnog vremena. Mislim da će decoupage pričekati dok ne prođe godišnji.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne,majstorski napravljene,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sad si na godišnjem i gdje su radovi??? Ok, godišnji je i za farbice i kistove!!!!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršene su!preprelijepe!sigurna sam da su zadivile i one kojima su namjenjene!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |