moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Korisnik | |
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je tako prekrasno ..toliko ljepih boja i stihova od dobrog starog Djoleta...Dvije meni najdraze stvari .Svaka cast ,doista je predivno
![]() ![]() Zumbuli su zumbuli ,a ruža je ruža pa taman i da na kraj svijeta iznikne .............. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Svaka epizoda ove predivne serije je priča za sebe i moj jedini komentar je: D-mol. Molim producenta za emitiranje još puno, puno godina.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() Da posebno ne nabrajam, sve ti je lijepo i na svom mjestu uživala sam gledajući.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kako divan vrt,kakvo zelenilo,cvece, kutak za odmor sa prelepom lonicerom....sve je tako lepo da te bez daha ostavlja...svako moze samo da pozeli ovakvu lepotu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
upoznala sam je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
.....znaš da se ima i po čemu prošetati i zbilja se ima u čemu i uživati.....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zavidim ti Tijo,uzivanje je prosetati ovakvim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hoću k tebi!!! Ej ovo ko da je drugi vrt .... ja sam bila u krivo vrijeme.....ma ko bi izdržao do ljeta ... srećom radiš dobre fotke pa uživam i ovako.
Mirnu noć i ja tebi želim!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Negde sa severa krecu oblaci...stojim u mraku i iscekujem ...nadam se da ce ipak biti mirna , junska noc i da ce me ujutru docekati ovakav isti prizor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirnu i laku noc vam svima zelim! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katruže su krasne. Mene na baku podsjećaju, u djetinjstvo vraćaju (i samo da šapnem - u subotu nam u Varaždin dolazi Panonski mornar, a i on me u djetinjstvo vraća..pa ću opet biti dijete, veliki svijete!..) |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ma koje crno košenje
![]() ![]() Dečko s* osmehom isfušerio u košenju, dečko s* šarmom isfušerio u grabuljanju. Jedino ja vodu nosila kako treba
![]() Za sledeći put molim Dadeka za jedan kamen-stajalicu preko trave, kao tvoj, da se ne vežbamo skok u dalj. Dovoljne su stepenice
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Što se tu skakalo preko stazica.......draga božuri su ti predivni ovako bujni, ali trava je trava, sad dok N krene kositi pa dok ga za 0 eura sunce opali
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga, još ti se nadam!
Kako su oni i moji favoriti, ove su samo za nas dve
![]() ![]() ![]() ![]() Od tezine su "legli" po travi
![]() Moj kutak se sastoji od 6 delova, na ove dve fotke je skoro polovina i to onog dela koji je pretumban i pretvoren u travnjak. Još uvek njime nisam zadovoljna, ima dosta toga što ću promeniti ,ali ima vremena, ovo mu je tek prva-probna sezona
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
predivnoooo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Mimar, i ja sam zavirila u divne slike kasnoproljetnog vrta u kojem ti svakodnevno puniš srce lijepim mislima.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
S uživanjem sam pregledala nove fotke, divno |
|
![]() |
|
toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.....ali opet imaš osjećaj da ga znaš cijeli život
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasano Mimar....Kutak za opuštanje i uživanje je |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Tu sam shvatila da neko ko ti je bio potpuni stranac moze da postane blizak i drag, toliko da mu otvoris srce ,toliko da ti bude zao sto ga ranije nisi upoznao.
I ja sam te ostao zeljan dok me bude... |
|
|
|
![]() |
|
Tu sam dobila neku važnu lekciju......zapravo tu sam shvatila da prijateljstvo moje Mimar i mene prelazi granice ovog foruma.....
![]() Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |