Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 165> |
Korisnik | |
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja lijepa "kolekcija",da ti dah stane kad ih gledaš
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Mali kaktus preuzimam krivicu za svaki hibi koji kupiš i vjeruj mi neće te razočarati
![]() Alisa hvala na pohvalama... jesi nabavila kojeg ![]() Flavija draga stvarno se je teško odlučiti koji je ljepši, kad procvijetaju oduševe nas oni koji nisu baš naše omiljene boje ![]() Blanka hvala, a kolekcija je sa tendencijom na više ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno ,samo ti nama i dalje pokazuj svoje cvijeće, a posebno hibiće
![]() Zato mi i dolazimo kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi pa kaj to radiš? ovak me hiće
![]() žao mi je bilo kojeg hibija kad se nemrem odlučiti tko je pobjedio na izboru ljepote i šarma ![]() a kako ti je močvarko? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
nakon turbulentnog dana gledati ove fotke je gotovo kao i uživanje na nekoj osamljenoj egzotičnij plaži,,,,,
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pozzz svima
![]() kontesa močvarci su dobro samo još nemaju pupova ali se nadam će uskoro ![]() evo još malo hibija pa uživajte zajedno samnom..sreča da je zahladilo pa cvijet traje tri- četiri dana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() treči dan Tigerema ![]() Night Runner ![]() Plumm Piazz ![]() Black Dragon ![]() Climax ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kraljice fibiskusa neznam koji mi je najljepši
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromek - divota i krasota! Divni su ti hibići!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovo je kao iz bajke ,prekrasni su ,Kakve boje...
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Oduševio me b.dragon. S pravom nosi svoje ime.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajooojjj, ovo je strašno, strašno lijepo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vraćam se i vraćam i gledam i gledam i ne mogu vjerovati toj raskoši svega i svačeka, koje boje, koji oblici, ali ipak hibiskusi su kraljevi tvog vrta. No i u mom dvorištu ima nešto tvoje - lopoč u vikendici u Skradniku puno lišća, izgleda super, valjda će mi ove godine pokloniti cvijet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hejj Triša jesmo se mimoišle baš sam ti tamo na temi o lopočima stavila sliku...nadam se da će ti procvijetati moji su neumorni ove godine odjednom imaju po 6 cvijetova...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ti shvatila, ali šest cvjetova kad bi to bar jednom doživjela.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Pada kiša nemože se raditi u vrtu pa evo malo slikica....svima jedna velika
![]() Triša samo za tebe...nadam se da će i tvoj uskoro procvijetati ![]() a sada malo šarenila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Bromi tvoji hibići su nešto što se rijetko gdje viđa! Pa ti si prava majstorica za njih! A šarenilo je tako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baš kao i vrtna fuksija ![]() ![]() ![]() ![]() mumi ![]() lantana ![]() zamphirantes ![]() ![]() mandevila ![]() sobne lipe ![]() ![]() prkos ![]() počeli su i leptiriči ![]() ![]() krenuli i prvi listovi na cikasici... ![]() ![]() ![]() vide se i prvi mali pupići na hibiskusu močvarcu ![]() hortenzija..... samo više nije plava ![]() ako ste mislili da će proči bez hibiskusa prevarili ste se Bayron Metzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
krasno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |