Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 203> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da znaš da sam bila na šetnji
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
hej draga, ma nemaš se gdje izgubiti...... pratim te u stopu
![]() Sad iza ove kišurine bit će pune ruke posla, već je opet za kositi a u povrtnjaku drača kolko voliš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala na pohvali Bromi, ove sam sezone zasadila sve što sam zamislila i sad mi je jedini posao zaljevati i tu i tamo malo opljeviti ....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mali Kaktus..... bila sam s tobom
![]() Milice, Baka
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja Korjenčice, ti znaš koliko je meni lijepa tvoja hacijenda! Uvijek volim doći u posjetu i ostati dugo uz slikice i ljepotu koju uređujem i o kokoj brineš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, sve na svom mjestu i kao da je svaki cvijetak procvjetao tamo di treba da još više uljepša dvorište.
Mogla bi meditirati uz ovaj sklad. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne mogu se odlučiti jesu li ljepše pojedinačne slike biljaka ili one panoramske. Doista je tvoja hacijenda mjesto gdje bi čovjek mogao meditirati. |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
korijenko svaka ti čast otkidam na svaku tvoju slikicu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
reći ću samo, PRELIJEPO
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno je šetati tvojom hacijendom, svaki kutak za sebe je posebno lijep....biti kod tebe je pravi gušt.... |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, malo sam ti navratila i zapazila ružu koju sam na Krku vidjela i jako je slatka a vidim da je imaš i ti. Kakva je to ruža, crvena i kako se zove?
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prelijepo, žao mi je da sjenovite gredice nisu bile takve kad sam bila uživo, došla sam prerano. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvom vrtu ima toliko divnih kutaka za odmor,ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja i ja sam uživala u šetnji tvojom hacijendom.
Prekrasno i sa stilom uređeno, svaka travka na svome mjestu. ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
šetajući tvojim vrtom samo uzdišem i ostajem bez daha.
Kako ti je uredno oko tuja. ![]() Sada znam šta ću idući vikend raditi na vikendici. Super ti je ona roza veronika. Ja sam skoro kupila jednu sa roza etiketom ali je procvala plavo ljubičasta. |
|
![]() |
|
![]() ![]() Imam nešto slika ali su (kod mene već uobičajeno) od prošlog tjedna.
Ovaj vikend nisam slikala jer moja Nina odnesla fotić sa sobom ali samo da vam ispričam najveću "vrtnu" novost
![]() Moj bijeli vrt više nije bijeli.... procvale su ljubičaste cinije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas imam na repertoaru lavandu i kraljevske ljiljane - kombinacija božanstvena
![]() Najprije malo međimurskih Anaidinih dragoljuba cvijet koji dosad nisam nikad imala....
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Rudbeckie - nova vrsta ove godine
![]() ![]() Jedna vrsta seduma, jako lijepi, niski, niski....ne znam od koga sam ga dobila, sve nešto mislim da od Brgenije
![]() ![]() U staroj formi za kuglof
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vrtić ispred kuće sa lavandom i kraljevskim ljiljanima ![]() Lavanda
![]() i ljiljani
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |