Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 136> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jednom..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasan je Anaida
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moj se racvjetao ko lud
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno izgleda, Dijana!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo izgleda.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Tratincica44 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 49 |
Dijana7566, Vaš Klemantis je predivan. koliko mu je trebalo da naraste ovako velik? da li ga uzgajate u priobalnim ili kontinentalnim područjima?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Draga Tratincice44 klematis uzgajam u Osijeku. Svake godine ga odrezem na pola metra od zemlje i on sve bujnije raste. Star je 4g.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasan je Dijana
![]() |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Dijana, kako si uspjela da raste uz špagicu? Moj raste uz mrežicu.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Moji isto rastu uz špagu, sam se prihvati i penje, a kad se jako raširi dodaš još jednu špagu između pa se hvata jedan za drugoga...
Nešto mi počelo jest cvijetove, tj latice na nekim klematisima, i listovi imaju rupice. Vidjela sam jednu beštiju krajičkom oka kad sam prolazila, ima rupicu u zemlji. Sve sam prekopala a nje nigdje, dal da špricam s nečim, kakav savjet? eh da, gricka koji je ono vaš klematis na temi slike od clematisa? Vidim da tamo nitko ne gleda... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Još jedan od mojih:
Molim da mi kažete njegovo ime (za njega kažu da je "onaj obični što ga većina ima") !?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Jako su ti lijepi i rascvjetani Nono. I tvoj je Lilie za pohvaliti. Bravo cure.
D.i.n.a-Crystal fountain
|
|
![]() |
|
Lilie mislim da je isti kao moj a to je navodno jackman
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
D.i.n.a. kupljen je kod nas ako to pitaš.
Lilie to je jackmanii superba, na samo jackmanii, on je drugačiji |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad se svi hvalite moram i ja jednim jedinim cvijetom
![]() Moja Piilu ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svi su klematisi prelijepi, od mojih još ni C.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nema veze Smrcko. Baš je lijep.
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Smrcko, imam i ja pilu al nema toliko latica, tvoj kao da je dupli, jel ima takvog? e i dal je u zemlji ili tegli?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |