Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ciklame - Cyclamen
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ciklame - Cyclamen

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:52
Silvestra mislim da to nikom ne škodi...dapače,to bolje za Tebe Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:42
Moje ciklame su izgleda zamislile da je zima i eto cvjetaju ko pomahnitale.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2011 u 11:40
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 12:14
Mari inače je najbolje kad želimo neku vrtnu biljku a bojimo se da je više nećemo naći zabiti štap ili može i štapić pored nje pa se poslje lako vratimo i odkopamo....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 10:43
vidjet ću, hvala vam na preporuci, ima moja prijateljica u vrtu one šumske ali sa dje teško pronaći lukovice dok nemaju lišće
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 21:09
Mari ja mislim isto kao i dmirce.Probaj se raspitati i u poljoporivrednim apotekama,možda če Ti oni znati bolje reć kad je ima a kad ne....sretno Thumbs%20Up
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 19:41
Silvestra prekrasna je ova boja ja nemam takvu,a sam mi je počela cvjetati još jedna crvena.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 19:39
Meri vrtnu ciklamu je teško naći u prodaji,a posebno nisam vidio da se prodaju gomolji.Ja sam svoju nabavio u cvjetu na tržnici od jedne gospođe koja je slučajno donjela i sad kad tražim odgovor je da ih nema više.Moj je predlog da je potražiš na tržnici kod prodavača koji imaju razno vrtno i sobno cvjeće i možda budeš imala sreće pa nabavila.Inače vrtna mi ciklama sad miruje i počinje da cvjeta u desetom mjesecu i to onda traje do mrazeva.Nadam se da si zadovoljna sa odgovorom.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 16:45
željela bi posaditi vrtne ciklame, možda netko zna ima li takvih gomolja za kupiti i kad se sade
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 16:05
Silvestra zbilja su krasne...izgledaju mlado i zdravo smile186svaka čast divne su
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 15:08
smile99
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 23:16
Ok dmirce hvala budem cim nadjem vremena
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 21:48
Ima ih za kupiti ovakove male kakve ima Silvestra i ja i to sam vidio neki dan moram reći nije reklam u Plodinama,ali cjenu neznam.Tako Tea,probaj tamo da navratiš,a ja polako skupljam sjeme sad će još malo i sjetva mojih ciklama.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 00:42
Znam,zato sam i rekla da trebam pogledat u nekom vecem vrtnom centru samo trenutno nikak nemren nac vremena...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 00:26
Tu i tamo znam u većim centrima naić i u ovo doba godine na ciklame.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 08:20
Veliki vrtni centri bi možda trebali imati...ako ne budem se još malo strpila...smile60
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 00:01
Kod nas je bilo u prodaji do prije par dana,a sad ih više nema.Možda budeš imala sreče pa nađeš neku,a ako ne sad će brzo njihova sezona nebrini.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 22:01
Sad ću ja u neki vrtni centar skoro pa ću provjerit di ih ima,pa makar na prodaji na malo kad im još nije sezona...bez brige,budem ja brzo nabavila jednu smile186
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 21:52
Silvestra ti ih imaš kao i ja samo moje krupnijeg cvjeta više necvjetaju ostale su ove minijaturne.Tea moraš pod hitno da imamo s kim djeliti savjete,a naravno i drugi nek se uključe koji vele ove cvječke.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 23:02
Moram podhitno nabaviti jednu inače ispadam iz igre smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.