Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 04:03
I malo mog cvijeća iz Njivica:

Nova žuta lantana ( ulov je obavila moja draga Jagoda umjesto mene, sve je dogovoreno telefonom, ja više ne moram biti u MBM-u a ipak nešto kupim LOL)

Asimina triloba (pawpaw)  od tete Đurđice

Teta Đurđica kaže da ovaj kaktus zovu  kraljica noći ali to nije "ona" kraljica?

Šeboj ima mahune:

I vrt ozelenio.

Kuća i paviljon skockani i u zalasku sunca:

Terase sa cvijećem

U kutu malo cvijeća je dočekalo goste:

Sa kata pogled u zalasku:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 06:48
smile120Draga,
prošetala tvojim vrtom,nauživala se ljepote,mirisa ,napunila baterije,popila kavicu na terasi,promatrala more kako mi veli,uživaj u ljepoti koja te okružuje.
Svaki trenutak sa tobom je odmor za dušu.smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 09:22
Ovo je baš za uživanje......A posla imaš i preko glave.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 11:05

Došla sam udahnuti morskog zraka, pogledala sam biljčice i sad, još uvijek pod dojmom ove ljepote, mogu nastaviti sa poslom.Smile

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 13:52
Divno je kod tebe, draga Miro! Free je prepuna krasnih dojmova o tebi i tvojoj obitelji!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 14:00
jao Miro procvjetao ti plumbago divan je , moj samo tjera grane ko lud a pupova još nigdje skockala si nema šta svaka ti čast smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 14:03
ova zadnja slikica baš je super,zalazak sunca

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 23:23
teta Đurđica je zakonClap
sad imaš i damsščansku ružu pa možeš spravljati liker (rozalin)
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 15:43
Kakva divota,kakav pogled na pucinu,divne muskatle koje proviruju sa terase...da mi je da osetim samo miris tog morskog vazduha...
Imas posla Miro kao sto neko rece,ali sta je to u odnosu na ovu lepotu koju imas...sigurno i ti uspes da uzivas u svemu...smile95
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 15:47
Krasno si uredila vrt u Njivicama.......nadam se da u njemu ne uživaju samo gosti već i ti sa svojima...................a pogled je fan fan fantastičan!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 15:48
Kak bi reko meštar iz Velog Mista :"Ajmeee, ća san guštaaa"!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 16:37
Predivno je u Njivicama, uređuješ, čistiš, pljeviš, sve stigneš, gdje će ti biti kraj kad budeš u penziji.
Prekrasno ti je na otoku, vjerujem da zaista voliš tamo boraviti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 16:50
smile57prekrasno....terasa za svaku pohvalu sa cvijećem u kutusmile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 18:50
Malo se zbrkam gdje sam to kod tebe...LOLImaš više lokacija... ali nije ni bitno, bitno je da je svugdje lijepo....Vidi se tvoj veliki trud.ClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 21:10
Lijepo si uredila vrt u Njivicama,a pogled je fantastičanTongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 21:25
Prekrasno ti je Mira.

Nisam znala što je asimina, pa sam išla tražiti. Ima dobar članak o njoj na
voćarstvo.net
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:33
Krasno ti je smile106
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 09:26
Cure, hvala na posjeti i lijepim komentarima. Ma nije ništa specijalno ali eto da vas malo upoznam sa mojim vrtovima, okolišem pa i apartmanima Wink

Ne stignem staviti slike od drugig vrtova i okućnice ali ću.
Baku zbunjujem ali će se naviknuti i zapamtiti s vremenom gdje je koji prostor Smile

Otok hvala,  vidjela sam tona voćarstvu.net. Hoćeš da ti je kupim kod tete Đurđice, mislim da ima još par komada?

Magnolija i mali kaktus hvala što ste navratile...morate i vi navratiti na zajedničku kavu u 9 mjesecu, tamo pod kraj,  pa ćemo sve uživati Wink

Belina, Milice7, Nataly , enrikova nona ( plumbago voli sunce, sada sam to skužila a obožavam ga!), Anaida , arim , Mari,5510 ( Da, legenda je teta Đurđica! A liker ću napraviti kada ruža  procvata druge godine, dok sam saznala kako se ta ruža zove, ona ocvalaLOL Recept od Antonije spremanWink) Olja (možda jednom i ti dođeš... što se tiče odmora, evo 3 praznika i spajanje petka su idealna prilika za odmor i uživanje sa velikom djecom i MM!) gospina trava , turbo Triša
 (i ako je u penziji Wink) svima  hvala i puno, puno 
smile79

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 10:48
predivno ti je u vrtu,ala bi uzivala na terasi gledajuci zalazak
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 02:33
Miro sve ti je lijepo skockano u Njivicama. Lijepe biljke, travnjak, terasa, pogled na more, a teta Đurđica u blizini...Moram doći jedamput do tebe pa da odemo do tete Đurđice...smile79
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.