Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I za kraj jedan Lavanda-panoramic
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan svaki kutak dvorišta, a ljiljan je stvarno kraljevski
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
tako lijepo i prostrano panoramske slike
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Puno puno sam cula o tvojoj haciendi , draga Korjenko ! I slikice sam sad vidjela - genijalne su !
To se ne vidi svaki dan ! ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Kot tebe uvijek prekrasnih stvari!
Ljiljani su
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koji ljiljan..... ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi! Lavanda i ljiljani su predivni, ljiljani imaju i divno lišće i stapke a ne samo cvijet, a jako sam sretna kaj ti i dragoljub tako lijepo cvate, baš ima cvijet na cvijetu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh,uh,uh,ja sam kriva kaj bijeli vrt više nije bijeli.
![]() ![]() Ali kraljevski ljiljani su posebni
![]() A gdje si nabavila one lijepe rudbeckie,nisu li to slučajno gailardie.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Korjenčica,
Sve ti je tako lipo,da nesmijem ništa odvajati,
bravo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ću ipak odvojit ovu predivnu sliku
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je prekrasno, a ljiljani veličanstveni
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ljiljan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Šmrcko, Blu,Floramy, Nataly, Otok,Nona........ te iste ljiljane gledam u vrtu od kad sam bila dijete, tata ih je donio sa jednog sajma u Trstu, tražila sam ih na sajmu u Pordenone ali ih nisu imali, uvijek me je strah da mi ne nestanu..... jednom sam se zafrknula jer sam ih odrezala čim su ocvali, druge su godine bili svi jalovi, ni jednog cvijeta...
Gute....meni je žao da nisi bila s nama na onom velikom druženju jer bi bila vidjela haciendu u živo ali bit će još takvih druženja
![]() Anaida.... predivni su dragoljubi, još čekam tvoju mirisnu grahoricu, lijepo se već penje po jednoj usahloj kruškici iza kuće, posijala sam i tvoje kadife niske, i one već cvatu
![]() Kaktusić..... ma ne nisi ti kriva
![]() ![]() ![]() Ja ipak mislim da su to rudbeckie, niske gailardie mi cvatu odmah do a visoke su mi se zatrle (nestale)
Belina...... sad kad ih jednom imaš dalje će ti se same zasijavati, meni su najljepše koje same niknu od lani. Ove godine imam i one niske ali debelog cvijeta a boja krasna bijelo-oker. Stavila sam ih u bijeli vrt, bit će sjemenja....
Triša..... ja tu sjednem između lavande i ljiljana ali samo na kratko jer te njihov miris doslovno nadrogira.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Nakon jucerasnje kavice morala sam pozuriti i dovrsiti setnju ovim beskrajnim vrtom punim predivnih biljaka, tako divno uređen osvaja svakim kutkom
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svako malo sam ti u vrtu, ali ne stignem napisati ni pola riječi a kamoli cijelu, jer me moji potjeraju s kompa, pa ispada da se stalno šuljam i švercam!!
Ali to ne znači da mi tvoje prekrasne bujne biljkice nisu zapele za oko!! Prekrasne kampanule i ljiljani, prekrasna lavanda, ma vrtić ti je presladak, čak sam na zidiću kod lavande popila ![]() Vruće pozdravčiće ti ostavljam, moram jurit dalje, moji već viću kad će ruččaakkk!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Belina, Belina, nemoj se samo hvaliti, tisuće riječi odoše niz vjetar ali zato slika govori više od tisuću riječi!! Bio bi red da nas zatrpaš slikama tvojeg prekrasnog parka oko kućice, a voljela bi i vidjeti da li je koja moja i Mirina ideja realizirana!! Kako te još dugo moramo nagovarati!! ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Korijenko,a sto je bilo sa sjemenom cinija sto sam ti poslala?nikle su? vrt ti je bozanstven,svidja mi se sto je velik,meni nikad dosta=sto se tice biljki- i kako ti se zove ovaj predivni ljiljan,ocaravajuci je ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Morala sam se jaaaako našetati, da nadoknadim stranice u kojima nisam uživala!!!
Baš sam se lijepo umorila.... i baš mi je dobro došla ogradica ispred lavande i ljiljana...Gledam ga sad, božanstven, savršen, i gledam početkom mjeseca kad su pupovi bili poput crvenih klasića..... Koji ljepotan!!! Držim ti fige da ti nikad ne nestane!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Toliko ljepote na ovim slikama......u mojoj najdražoj hacijendi.............čitam da sam i ja prozvana ali ne mogu "pokupiti vrhnje " kad to nije moj sedum...nema ja tako lijepog...............
![]() Kraljevski ljiljan je u pravom smislu te riječi KRALJEVSKI!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |