Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 134> |
Korisnik | ||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
skuzila sam kak se vece slike stavljaju:p pa evo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
|
kikach,prelepi su ti...
![]() |
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Pupa prekrasno.
![]() ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Prelijepo Klimatis.
Mali kaktus koja lijepa boja - nisam je dosad vidjela. Pupa - očaravajuće I tvoj je Kamenjar jako lijep. Hvala vam na ugođaju. Predivno. Svima ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
|
Samo je steta sto tako brzo prodju...
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Cure...Klimatis,Pupa..koji ljepotani!!
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
|
Ja baš nedavno kupila takav u Bešlića, kaže da se zove gymnocalycium friedrichii
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kakva kolekcija.....samo da gledas i divis se...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Krasan kolaž.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Da na kvarcni pijesak. Ovaj tvoj izgleda ludnica. Obožavam kako ti njih urediš. Ja nisam pravi kolekcionar, ali kaktuse volim. Kaktusi su svuda oko mene, krase moj prostor i volim da su sami po sebi lijepi i kada ne cvatu.
|
||
![]() |
||
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
|
Astrophytum, joope, mali kaktus, Pinus hvala :-)!
Misliš na kvarcni pijesak oko njih ? Nešto što je trebala biti samo estetika, pokazalo se savršeno kod zalijevanja. |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Pupa krasni su tvoji cvjetni kolaži kaktusa.
![]() Vidim da su gimnići dobili novo ruho. Baš su cool. ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Pupa,kod tebe je pravo cvjetno carstvo
![]() |
||
![]() |
||
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
|
imam i ja takav samo što je moj malen...imam ga već 2 godine i mogu ti reći da uopće ne raste samo cvijeta.... ![]() |
||
![]() |
||
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
|
koji melem za oči vidjet ih ovako na jednom mjestu |
||
![]() |
||
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
|
![]() |
||
Gospod e GOLEM!
|
||
![]() |
||
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
|
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
nemam vremena poslikat svoje pa guštam u vašim navečer kad sjednem da odmorim...predivni su
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |