LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 111> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti je krasno, a ja ovog puta glasam za bijelog mirišljavca, volim cvatuće grmove, još kad mirišu ....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora, cvijeće ti je prelijepo, jako mi je sviđa ovaj koji se pravi da je jasmin
![]() A di si ti?
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Loraaaaa????? |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ajmo Lora mrdanje, što je ovo
![]() Nadam se da ste završili akciju ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora, radovi su valjda gotovi i samo da te pozdravim i kažem da sam ti svratila!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja mislila kako ima slikica, ustvari Mira me zbunila, no veselim se kraju tvojih radova, a nove slikice će već stići.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Cveteki su prekrasni!!!
Ako i ne mirišu svi, svi odišu nekom ekstra profinjenošću i nježnošću!!! I ja se nadam novim sličicama!!! Dugo me nije bilo u tvom šarenilu, pa mi je ova tvoja pauza dobro došla da u miru progledam!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage posjetiteljice i posjetitelji velika vam hvala što posjećujete moje stranice i kad mema nema
![]() ![]() ![]() ![]() Šmrčkice akcija je završen, čišćenje takodjer, pa i odmor od rusvaja. Evo sad sam orna za posao pa ću staviti nešto slikica najnovijega u mom vrtu....ostalo je procvalo i ocvalo u medjuvremenu Poćet ću prekrasnim crvenim i bijelim Astilbama ![]() ![]() pa Hortenzije ![]() ![]() ![]() Liliumi u vrtu još koji dan i gotovi su ![]() Exhinacea Purpurea ![]() ![]() Gaillardie ![]() Gazanie ![]() Russelia ![]() Geranium Patricia ![]() Batats s rijećkog sajma i ukrasna trana sa RI_ZG kave od Bake bee, kojoj sam zaboravila ime ![]() i cvijet ![]() Hemerocallisi ![]() Monstrel Boy, kupljen davno Uu Decori Buzet, kao i slijedeći ![]() Court Mgician ![]() Sukulenti na novom smještaju ![]() Izdvojiti ću Burito i ovo u okrugloj vazi ![]() ![]() Mirišljiva pelardonija ![]() Lavanda ![]() Polygonum affine ![]() MaLI detalj ![]() Lantana/Preživjela zimu/ ![]() Gaura ![]() Alcea ![]() Bijelog cvijeta ![]() i svijetlo zelenog ![]() Kamenjar danas ![]() I za današnji kraj, jedan lijepi Hibiscus ![]() Ima još slikica,pa nastavak za par daba, dok ih sredim ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Osvježila si mi jutro. Svega ljepoga kod tebe. Kažeš da je lanatana preživjela zimu. Zar ovako u vazi?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš lijepo i šareno, lantana je krasna ali hortenzije su mi favoriti! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Napokon smo dočekali slikice iz Lorinog vrta. Hibiscus, lantana, ljiljan...neću ništa izdvajati - sve mi se sviđa. Jedino moram zapamtiti da imaš astilbe (ja ih nemam) ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kad sam krenula gledati slike bilo je odmah - vaaaaau, kako krasne crvene astilbe..pa kako divna bijela hortenzija...pa...onda sam shvatila da mi se svaka slikica sviđa i da je kod tebe zaista lijepo, bujno i veselo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napokon Lora! Predugo si nam skrivala ove ljepotice.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lora sve je divno ja sam odusevljena . . . imas predivno cvijece i cijeli vrt
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ooooooo, baš mi je drago da su stigle slike
![]() ![]() Ništa neću izdvajati jer ti je svaki cvijet predivan a bijela hortenzija WooW!! nisam ni znala da ju imaš, da li je to Annabella?? ( ove sam ju godine naručila u Naš krug)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
moj favorit je echinacea purpurea
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Peksno! Kamenjar mi se jako sviđa, graničice, a crcena astilba je mrak - moja je sva nekakva jadna, nikad nije bila tako lijepa kao tvoja. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da imamo iste graničice (hemerocalise)...............lijepi su ti kao i svo ostalo civjeće! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo i tebe, Lora, konačno. Radovi i rusvaj su iza tebe, sad si sigurno zadovoljna i konačno u kolotečini, ali sigurno puno ljepšoj. Sad i mi možemo ponovno uživati u drutvu s tobom, tvojim sličicama vrta i cvijeća i to me raduje. Svaki cvijet je savršenstvo samo po sebi, pa neću ništa izdvajati. Moram nadodati da smo se baš zeznule s onim - znaš na što mislim, ono je samo kratkotrajno i nije za tu vrstu cvijetnjaka, eto i to smo sad naučile, ali su ti zato gazanije u donjem cvijetnjaku jako lijepe
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predrage moje, a što da vam kažem nego jedno VELIKO HVALA/ne vićem/.
Drago mi je da ste posjetile moj vrt a poosebno sam ponosna na vaše pohvale. ![]() Sad me se neko vrijeme nećete riješiti, "izbombardirat" ću vas, pa ćete početi vikati dostaaaa.....Večeras stavljam novosti na photobucket, pa ako stignem i tu..... Hoya Lantane su preživjele u vazi. Jedna u garaži, kojoj su grane do proljeća bile gole, a onda su olistale, a druga na verandi Natalyza Astilbe nema problema u jesen dobiješ.A ja se već sada veselim iznenadjenju. Anaida Dosta je toga pojela zima, ali ne mogu se potužiti, još uvijek je ostalo dovoljno...Najviše mi je žao jedne crvene baršunaste ruže još od moje mame koja nije prezimila Otok nisam skrivala, jednostavno nisam stigla, ali ću za to "nadoknaditi" naredne dane. KorijenkoBijela Hortensija je Anabella. Žao mi je da si naručila. Možda da storniraš, moja je u vazi i možemo dijeliti.... Misty, Monny, Mary ![]() ![]() Anastazija i moje Astilbe su do ove godine bile traljave, a ove su se razbujale Moon. Nažalost jesmo. Mojima se je sada lišće razbujalo i pojavljuje se poneki cvijetić. Vidjet ćemo kako će ići dalje. Još jednom svima hvala...... Slijedi nastavak ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |