Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 00:00
Nona hvala smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 06:40
Baš raskošno je kod tebe, prelijepo draga! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 07:00

Ona slika slaka je jako lijepa, no žuta ruža mi je favorit.

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 08:11
Prelijepo je kod tebe Nono. Morati ću se pojaviti uživo...smile57
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 11:19
drage moje curke sve vas pozdravljam iz stana popodne na selo moram povadit bijeli luk a možda nešto i uslikam Winksmile57smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 14:03
[QUOTE=enrikova nona]drage moje curke sve vas pozdravljam iz stana popodne na selo moram povadit bijeli luk a možda nešto i uslikam ...
češnjak obavezno uslikaj, to je prevencija protiv uroka i coprijaLOLWink
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 07:00
Ej nona,nona, onaj vrt tam, pak ovaj, pa kad stigneš?
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 07:00
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

[QUOTE=enrikova nona]drage moje curke sve vas pozdravljam iz stana popodne na selo moram povadit bijeli luk a možda nešto i uslikam ...češnjak obavezno uslikaj, to je prevencija protiv uroka i coprija[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

i antibiotik
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 07:56
curke moje drage jučer ništa od vađenja luka stiglina selo ali stigli i kumovi na kavicu, čašicu razgovora i prošlo popodne ali nema veze moramo se nekad i odmorit nadam se da ću to danas napravit
gospina trava sve se stigne kad se hoće stigla bih ja i više da mi nije svekrve kod mene u stanu od 92 god. koja bi me izludila da ne odem na selo dušu odmorit svima vama hvala na posjeti i što se imam kome izjadat smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 19:46
nesto  bijelog luka sam uspjela izvadit prije dugo ocekivane kise malo kajsija dok stavljam slike danas je on definitivno najljepsi bit ce jos cvjetova
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 20:24
sljivice zriju lantana od nase lantane
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 20:38
Anđeoske trube su predivne kao i noćne frajle Tongue. Ja čekam da moje noćne procvatu.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 20:50
bas sam uzivala setajuci
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 20:50
razlicak je stvarno razlicit
Yoyo 1 smile78 uz povrtnjak red mladih vocaka i izmedju njih ruze i roza ruzica za kraj veceras
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 21:21
Slike su odlične a i ono na slikama, kajsije volim  odmah poslije višanja.Ja sam isto izvadila bijeli luk ali ga još nisam splela, ostavim da se malo prosuši.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 09:17
lijepo i uredno! ova zadnja fotka mi je najljepša!Tongue
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 09:43

Kod tebe ima svega!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 18:27

drage moje cure kao prvo danas sve vas pozdravljam buduci pada dugo ocekivana kisa imam vremena staviti par slikica i ujedno vam ispricati sto se desilo , prije kise poceo puhat vjetar i srusio krumpirka koji je visok i prvi na udaru kad je kisa malo stala djevojka mms ode ga dici i vice ispod ovih paleta cuje da se dere mala mackica mms otrci u akciju vadjenja i kad tamo mackica isti nas Sivkoevo jeSivko ju onjusio napravo par krugova oko nje nesto mrmljao i izasao van a ovo je moja noga nakon sto me ugrizla osa glicinija opet ima par cvjetova
jos jedna lantana od nase Lantane
fuksija
preljepa i zdrava da necuju bijele musiceWink
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 19:38
prekrasno cvijeće abogami nona i nogice si poćela pokazivat imaš i što to je kao fol ujela te osa, hahahasmile96
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 20:07
joj Fany da znas kako svrbi Wink mislim nogasmile190
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.