enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 221> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe ima svega! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lijepo i uredno! ova zadnja fotka mi je najljepša!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Slike su odlične a i ono na slikama, kajsije volim odmah poslije višanja.Ja sam isto izvadila bijeli luk ali ga još nisam splela, ostavim da se malo prosuši.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas sam uzivala setajuci
![]() |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Anđeoske trube su predivne kao i noćne frajle
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
curke moje drage jučer ništa od vađenja luka stiglina selo ali stigli i kumovi na kavicu, čašicu razgovora i prošlo popodne ali nema veze moramo se nekad i odmorit nadam se da ću to danas napravit
gospina trava sve se stigne kad se hoće stigla bih ja i više da mi nije svekrve kod mene u stanu od 92 god. koja bi me izludila da ne odem na selo dušu odmorit svima vama hvala na posjeti i što se imam kome izjadat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
i antibiotik |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ej nona,nona, onaj vrt tam, pak ovaj, pa kad stigneš?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
[QUOTE=enrikova nona]drage moje curke sve vas pozdravljam iz stana popodne na selo moram povadit bijeli luk a možda nešto i uslikam ...
češnjak obavezno uslikaj, to je prevencija protiv uroka i coprija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje curke sve vas pozdravljam iz stana popodne na selo moram povadit bijeli luk a možda nešto i uslikam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo je kod tebe Nono. Morati ću se pojaviti uživo...
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ona slika slaka je jako lijepa, no žuta ruža mi je favorit. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš raskošno je kod tebe, prelijepo draga!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Nona hvala
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo me ja ponovo svratih da vidim što je danas novo kod tebe , ima svega i sve ljepše od ljepšeg
![]() |
|
![]() |
|
![]() Monny ove moje nocne frajle su iz gomolja i ljepse su mi od onih iz sjemena ali ako budu imale sjeme skupit cu ga ne brini, a ti ces na svojima kad ocvatu vidjeti sjeme dosta je krupno crne boje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ej nona daj reci za ovu nocnu frajlu ove godine ju prvi put imam dali se njoj moze skupiti sjeme i kada ?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |