MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 34> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...cvijet juke i tekoma
|
|
![]() |
|
...procvale neke od gladiola
...jesu li vam lijepe ove plave gladiole ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ovo drvo šipka nije nešto posebno a mene toliko vesele njegovi prekrasni cvijetovi i taj kontrast zeleno-crveno
|
|
![]() |
|
...i samo još dva nova cvijeta kod mene...većina ih od vas ima pa ih i ja poželjela kod sebe
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A lopoči.... ![]() Gledajući tvoj povrtnjak (jagode...mmmmm) mislim si da ti ovo sve i nije oaza mira, više radna oaza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šipak mi se sviđa, nisam ni skužila da je to to, vidjela sam kod jedne zgrade u Kt ![]() |
|
![]() |
|
Bako imaš pravo ponekad je baš oaza umora...ali nekako se izorganiziram i nije mi teško kad uspije i rodi sve u vrtu...barem da koji mjesec jedemo zdravo i ne tretirano pesticidima. Vrt je uglavnom iste kvadrature ali cvijeće svake godine zauzme još neki kutak....a što ću kad to volim pa i pod cijenu slobodnog vremena.
|
|
![]() |
|
Mari i ja sam još kupila rozaste i bijele pa čekam da vidim koja će me boja iznenaditi...ha ha, nadam se da neće i one biti crvene
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
gladiola crvena-bijeli rub je moj favorit u ovome pregledu slikica ;))
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sviđaju mi se tvoje plave gladiole. I ja imam takve plave. Mislim da je onaj tko je pakirao malo više
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Mimi jezerce je uistinu prekrasno,zanima me svakih koliko mjenjate vodu,jer negdje sam pročitala da neke vodene biljke rastu u stajačicama,pa ako mjenjate vodu kako onda sa tim biljkama.I još jedno pitanje kakvu foliju koristite za prekrivanje dna.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lopočiiii baš krasnoonda gladijole pa šipak itd ...
![]() |
|
![]() |
|
Gricka pa valjda postoje kad su na slici bile plave...ne znam,ovdje na forumu sam vidjela zelene ali ih nigdje nije bilo za kupiti...kad sam ugledala plave bila sam presretna jer se plava boja jako proširila kod raznih vrsta,kad ono šipak od plave.
![]() ![]() Silvestra kao što si vjerojatno vidjela moja dva jezerceta-jedno je ono veće od folije namjenjene za jezera a drugo manje je kupovno plastično. Praksa je da ih u proljeće očistim i stavim novu vodu a onda tokom ljeta iz njih uzimam vodu za zalijevanje pa onda dopunjavam uvijek sa svježom vodom. U malom se nalaze lopoči,šaš perunike i ribice a veliko je čisto nekako mi je tako ljepše...znam baciti u vodu sredstvo za bazene pa je voda bistra kao što vidiš |
|
![]() |
|
..budući vam nisam pokazala malo jezero koje je nastalo proljetos (iz ptičje perspektive)...pogledajte
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se ovo okolo jezera
![]() |
|
![]() |
|
..evo proscvale i ostale gladiole..naravno ove jesu takve boje..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
"Plave gladiole" su baš lijepe. Pišeš da si tražila zelene gladiole. Ja sam ih kupila, a da li će baš procvasti zelenom bojom to ćemo još vidjeti. Ako me ugodno iznenade, poslat ću ti lukovicu ujesen. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |