Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogled kroz bijelu budleju (Otok)samo što nije procvala..... ![]() Bijeli plamenac
![]() Hortenzija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Bijeli vrt ovih dana........ ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
ja svračam redovito svaki tjedan u vrtove samo ne stavljam uvjek potpis
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
LORA...... to nisu te rudbeckie sa slike. One koje sam ti dala imaju mrvicu manji ali bujniji cvat i čisto su žute sa crnim okom. Kod meme su tek u pupoljcima
BELINA.... dok ti šećeš mojim vrtom ja se šuljam za tobom, zalijevam, pljevim, rezuckam..... ništa još od kupanja..... a valjda ću u nedjelju, boja mi je katastrofa a vrat,ramena i ruke u totalnoj komi..... treba mi hitno plivanje !!!!!
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cure moje drage i Toni naravno, hvala što svraćate u moj vrt. Dugo nisam stavljala slike jer me jednostavno nije bilo volja slikati. Do jučer je cvijeće "skapavalo od žeđi", travnjake je MM 2 puta zalijevao i skoro ispraznio šternu, bila bi ga najrađe
![]() ![]() ![]() Sad će vjerojatno sve malo živnuti.
Slikala sam malo situaciju u bijelom vrtu, pa obećajem da će reportaža biti ubrzo
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Gioia, ljiljan se zove LILIUM REGALE il kraljevski ljiljan, za moj gušt najljepši među ljiljanima Tvoje sam sjemenke bijelih cinija spremila sa slučaj da mi ne niknu od M.Kaktusa. Kako sam ja izgleda svo drugo sjemenje pobrkala u bijelom mi vrtu rastu 3 bijele cinije (M. Kaktus) a ostalo su sve moguće boje pa čak i one šatirane
![]() Za drugu sezonu imam tvoje sjemenke i sad ću paziti da i njih ne pomješam.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad sam se nahodala.Pravo mi budi. Dugo nisam bila a ima ča za videt.
Kao i uvijek:uredno, šareno, lijepo skombinirano.... mirišljavo!
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Korjenko,kraljevski ljiljan je uistinu prekrasssssan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je baš woooooow!!! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
ostala sam bez riječi od divote koju vidjeh........
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tek sam danas došetala do lijepote u tvojoj hacijendi...
Ma što reći, sve je predivno, a kraljevski ljiljani i lavanda za 10 ![]() P.S. Da li su rudbechie one koje si i meni dala?Upravo se spremaju procvijetati. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Samo da se zna,šetala sam ti vrtom,ali ti si bila na kupanju.
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Svako malo se ušuljam u tvoj vrt, ne ostavljajući tragove
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kraljevski ljiljani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Toliko ljepote na ovim slikama......u mojoj najdražoj hacijendi.............čitam da sam i ja prozvana ali ne mogu "pokupiti vrhnje " kad to nije moj sedum...nema ja tako lijepog...............
![]() Kraljevski ljiljan je u pravom smislu te riječi KRALJEVSKI!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |