LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 111> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki put kad dođem kod tebe imaš nešto novo,ovog puta ju me oduševili gerberi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo!
![]() a plavi cvijet hortenzije u roza grmu???? Volim te igre prirode, nenadmašna je!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Još dva dana pa ću sve ovo vidjeti uživo. Jedva čekam.. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Još jednom puno hvala moji vjerni posijetioci
![]() Misty, bilo je još nekoliko plavih cvijetova ali manjeg intenziteta. Preklani sam se sjetila da mi je moj tata govorio da stavim komade željeza u zemlju i da će mi cvijetovi poplaviti. Lani su neki bili sasvim malo plavi, a ove godine više. E sad da li je zaista to razlog ne znam....Vidjet ćemo dogodine- Nataly ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo Loro. Sve. Dipladenija prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ajme Lora koliko novine kod tebe - da ponovno dođem skoro da bih jedva prepoznala vrt ;) kod mene sve biljkice odlicno napreduju sto si mi poklonila ;)
Velikiiiiii pozdrav iz Slavonije ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Veselim se današnjoj kavici i druženju na meni najljepšoj terasi
![]() Naravno da ću sve detaljno prošnjofati
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lora,jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Malo novosti poslije kiše Monarda Gardenview Scarlet ![]() Justicia carnea/Jacobinia, Gospar ![]() Calunna/ pošišana pred cca mjesec i pol, sada cvate ![]() Platycodon niski ![]() ![]() Begonie N.Gvinea godila im je kiša, obožavam ih ![]() Hosta Ground Master ![]() ![]() Hosta Halcyon ![]() Procvijetala i Cana ![]() Jasminum officinalois dobio novi smještaj ![]() Euphorbia milii ![]() Za neznalicu s kaktusima sasvim dobro zar ne ![]() Korijenčice Anemone Septembarcharm, pobrkala godišnje doba, uskoro će cvasti ![]() Berberis Atropurpurea nana ![]() Predivne Korijenkine Rudbeckie, toliko su se rascvale da moram ponoviti sliku ![]() Ruža Grand Hotel,penjačica, ove godine cvate već treći put.Inače cvate samo u proljeće ![]() Pokrivaćica tla Pink Simphonie ![]() ![]() Gloria Dei nakon kiša ![]() Jedna grmolika ruža kojoj ne znam ime ![]() I.......nemam više ![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prisjetih se divne kave, pogledah sve krasne biljkice kojima je kiša sigurno godila... a nejviše me razveselio Miškec kojem mašem iz Međimurja.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lora,imaš prelijepo cvjeće,jako mi se sve sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Za ovo imam samo jednu riječ - prekrasno ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve je prelijepo. Da li scabiosa ima sjeme, kako se razmnožava?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kiša je osvježila tvoje lijepo cvijeće
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Scabiosa se razmnožava na proljeće dijeljenjem a može i sjemenom. Ja je imam ove godine prvi puta. Kad je stigla do mene je bila neugledna i totalno izdužena. Porezala sam sve, pregledala korijenje koje je bilo zdravo, presadila i sada je već veliki grmić..... U jesen praznim tri vaze iz kojih biljke idu u vrt, moram već sada razmišljati koje trajnice, grmiće ili što u njih ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma treba to vidjeti uživo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora sve ti je lijepo nakon kiše..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ajme, ća san gušta!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema se tu šta reći - bravo Lora, cvijeće ti je krasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |