Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 09:02
smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 03:30
Draga Lantana dugo me nije bilo kod teba pa sam svratila da pogledam tvoju ljepoticu-bugicu. StarStarLijepo ti cvate i ukrašava bijelu fasadu...Uz nju uvijek rado pogledam i druge lijepe biljke, bujnu cikasicu i preljepe lantane...Čitala sam kakve si sve probleme imala...Što se može, uvijek nas neki neugodni događaji zaskoče kad se najmanje nadamo...Bitno da na kraju sve ispadne dobro, a sve to je život....WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 00:11
Bitno da je sada sve u redu i da si nam se bratila, a za slikice ćemo se strpiti......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 23:44
A ja sam mislila da te nema radi sezone, posla... kad tamo kod tebe svašta i lijepo (Roko) a bome i nelijepo (tata, pa požar, pa promjene u firmi).
Strpit ćemo se mi za slike, neka samo bude sve o.k. Big%20smile
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 23:26

Drago mi je da si se javila i da si dobro.
Šaljem ti puno pozdrava i Roku puno pusa!
           smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 23:03
Evo da vam javim da sam živa i zdrava i hvala vam svima koji ste posjećivali moj vrt i brinuli za mene .
Prvo se pokvario kompjutor u agenciji pa su uzeli moj laptop, a ja navečer legnem na kauč, laptop u krilo i dva sata samo moja
Došao mi je Roko, bili smo čak i na kupanje, to je doduše bilo prije ovog zahlađenja   , jako je dobar i vrijedan, navečer mi čita neku knjigu da bolje zaspim, ali tu i tamo moram malo potplatiti "da si i on nekaj zasluži". Onda je izbio požar, bilo je to daleko od mene, ali strahota je bilo vidjeti nebo, izgorila je desetina Brača, pa su nam pobjegli gosti, u firmi su nam promjenili upravu i poslali dva nova direktora umjesto jednog, opet sve nanovo, pa sam bila u Split, vodila tatu na operaciju mrene i tako malo pomalo kako kaže Otok prošlo mjesec dana

Kiša je spasila vrt i ugasila požar do kraja.
Danas nemam slika, ali Roko vas svih pozdravlja i šalje ove smajliće        
život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 05:30
Lijep ti pozdrav zaposlena ženo (iskreno se nadam da je jedino to razlog tvog ne javljanja, vidim da te mnogi zazivaju LOLsmile78 i samo da znaš;tvoja bugica kod mene nije crvena, nju imaš jedino ti a špancirke ove prelijepe "obične" Wink LOL...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 00:05
moj Bože, šta je ljepoTongue

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 23:04
Lantana moram Vam reči da je fotografija jedna od mojih ljubavi,a Vi imate umjetnički dar za fotografiranje,a da ne kažem imate svoj prekrasni cvjetnjak i uistinu imate što pokazati.smile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 19:48
Draga Lantana, pa tebe nema već mjesec dana. Jesi li potpuno odustala od nas?
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 18:46
smile71
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 17:02
Malo sam ti šetala vrtićem, em je divan, em je mirišljav, em imaš boje koje nitko nema, em ti sve cvate, em su ti i maslački i suha trava divni!!

A sjela sam na tvoju krasnu stazu ispod još krasnije žute!!  Zatvorila oči i uživala u toplim zrakama na licu!!!  božanstven osječaj!!  smile78

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 07:04
Nije me već neko vrijeme bilo tu. Krasno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 22:39
da i ja mahnem lantani
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 20:48
i mene interesuje šta je sa lantanom nema je dugo , baš sam se uželjela njenih prelijepih slikasmile113
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 14:40
Ja došla vidjeti nove slike,a tebe još nemaUnhappy
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 14:39

Napisala sam ti pp no sandučić je pun. Nadam se da je kod tebe sve u redu.

Lijepo te pozdravljam....Hug

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2011 u 12:39
lantanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 12:33
Potpisujem Gricku ;))
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 10:12
Predivnosmile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.