Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Morana,tu di je bio cvjet narast će mala čahurica,ali ne na svakom cvjetu i ona kad dozrije ima po sebi male uzdužne crte i ćim je dodirneš prsne.Ali nemoj se time zamarati jer vodenike koje bi sijala iz tog sjemena bile bi sitnije i ne bi bile iste boje kao matična biljka od koje si uzela sjeme.Ponekad kad vani zatopli tamo gdje ti je palo lani sjeme same će izniknuti kad se stvore temperaturni uvjeti za klijanje.Sjeme koje bi ti pobrala od ovih hibridnih vodenika pripadalo bi biljnom genetskom materijalu sjemena F
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ma neće meni nigdje pasti sjeme jer su u tegli iznad balkona pa sam se htjela osigurati da ih ne moram opet kupovati, a i ja kupim svo živo dostupno sjeme. Ali sad kad si mi rekla da će biti kržljave, neću se uopće zamarati tim... Puno ti hvala, pravi si majstor
![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Morana,baš si se dobro izrazila upravo kržljave ,ja sam ih znala kad su već same nikle posaditi u vrt ali su bile nekako sitnijeg cvjeta,promjenile su boju ,sve obično cvatu ljubičasto i bile su onako kao da će puziti uz zemlju,a ne lijepe grmolike.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ja mislim da moje malo čudno cvjetaju jer nemaju previše mjesta jer je plitka viseća tegla... je li moguće?
Mislim, zalijevam svakodnevno, tu i tamo s blagim tekucim gnjojivom za cvjetajuce biljke, i slabije cvjetaju nego one u MBS koje se zalijevaju svako drugi dan, bez gnjojidbe i isto su u ovakvim dugim teglama, dvije u svakoj |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Morana,ja ih držim gdje ima dosta svjetla ali ne direktno sunce,samo malo sunca do 11 sati i popodne ništa,zaljevam po potrebi i ne gnojim ih ničim,rjetko kada da ih zalijem onako usput kristalonom ili kad rastopim 1 žlicu kana na 20 l vod
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() |
|
Olja,prekrasne su Ti kao iz rasadnika.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Predivne su, nazalost nemam hladovine za njih na balkonu
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
olja, diana, divno vam uspijevaju
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jos ih je procvjetalo, ali bilo bi previše slika da stavim sve.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Hana divne su ali ova ruzicasta je prefinjena...jako, jako lepa!
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
HanaK jesu to vodenike? koja je to vrsta? inace predivne su.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasne su!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |