Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Rezano cvijeće i aranžiranje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poklanjanje cvijeća drugim osobama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Poklanjanje cvijeća drugim osobama

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Poklanjanje cvijeća drugim osobama
Izbor Glasova Statistika ankete
3 [10,34%]
1 [3,45%]
3 [10,34%]
22 [75,86%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 20:40
Cvijeće dobijam uglavnom za rođendane ili godišnjice. Uglavnom to budu lončanice. U proljeće de uglavnom međusobno darujemo raznim pelcerima i to me najviše raduje. Rezano cvijeće nevolim,dakako lijepo je vidjeti ukusno složen buket, ali mi ga je žao.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 22:38
Cvijeće dobijem najviše za rođendan i godišnjicu braka.

Nekada počastim sama sebe sa nekim cvijetom (malim ali slatkim).
Volim kada dobijem nekakav cvijet, reznicu, sjeme i dr.

Također ne volim rezano cvijeće. Bude mi žao jer brzo uvene, npr. ruža. U vazi brzo ode, a ako je u teglici cvijeta nekoliko puta i par godina.

Volim poklanjati cvijeće dragim osobama.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 22:29
Moj krug prijatelja kao i obitelj zamolila sam da mi ne donose rezano cvijece ! Na zalost primijetila sam da se nekoliko osoba ne pridrzava toga i dalje mi nosi takovo i ako je meni milija i najmanja teglica sa samo jednim cvijeticem vishe nego veliki buket !

Jedina iznimka je moj muz i ruze !

Kad ja nekome poklanjam , gledam o kome se radi i kakove sklonosti ima prema cvijecu pa tako onda i odlucim !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 20:06
Dobijam cvijeće dva puta godišnje. Za rođendan i godišnjicu braka. Onda mi kuća sliči cvjetarni. Dok nisam "obogatila" kuću s zelenilom u vazama, redovito sam sama kupovala...volim cvijeće u kući. I u vrtu koliko god mogu imati u mojim uvjetima.
Poklanjam također za rođendane... članak u prilogu je zanimljiv vodič za budućnost.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 19:59
Mene veseli cvijeće ali u obliku sjemena , reznica i sl. Naravno , obradujem se i "odraslom cvijetu." Ne znam koji bih cvijet (reznicu, lukovicu) izdvojila , jako me vesele razne penjačice.....( pasiflora, gloriosa, klematis, vigna...)

Jako rijetko berem cvijeće iz moga vrta da ga stavim u vazu. Meni je ljepše da je cvijet tamo na svom mjestu, na biljci nego da mi u vazi propada.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 19:55
evo jedna mala anketa koja je potaknuta člankom od ivane-mie (Kako pokloniti cvijet ).

pa uz anketu i malo razgovora.....

dali poklanjate civjeće i ako da koje je to cvijeće i kome najčesšće poklanjate ???

i od koga najčešće dobivate cvijeće?

i još jedno pitanje:  koji cvijet ste dobili a  vas je najviše obradovao??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.