Primošten |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga HOJA,
šetnja tvojim ljepotama i uživati u prekrasnim bojama mora,udisati tako dobar zrak,okupati se u mašem moru ,gledati zalazak sunca,dočekati zoru,taj je sretnik.
Nahranila si mi tijelo,navrla su sijećanja,na moje druženje sa mojom dragom osobom,koju sam lani posjetila,stalo je vrijeme........ Još jednom hvala ti na obnovljenom sijećanju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Antonija bilo bi dobro da smo zajedno šetale
![]() Smrcko, evo ja ti nudim da ti navratiš u grad moje mladosti! A one bijke - možda su šišane preko bubnja za vešmašinu
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slike, plaža, ma sve...
![]() Drago mi je da se možeš vratiti u grad svoje mladosti, meni to jako nedostaje... Ono što je čudno ošišano kao bubanj je možda rađeno po kalupu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u prelijepu šetnju si me povela!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I na kraju malo neobično orezanih biljčica:
![]() ![]() Pa dio koji nije ništa posebno, ali je konačno uređen:
![]() Jedan od mnogobrojnih cvjetnih otoka:
![]() I po neznam koji puta ulaz / izlaz sa magistrale. Možda nije nešto posebno, ali svatko tko zna kako sunce tamo grije, koliko malo kiše padne (to je tzv. Suha punta) može zamisliti koliko truda je potrebno da ovo ovako izgleda:
![]() I zalazak sunca:
![]() Poluotok koji tone u san:
![]() a nasuprot njemu pouotok (sa plažama) u kojem počinje noćni život:
![]() I gotovo
|
|
|
|
![]() |
|
Od kad znam za sebe u suzama napuštam moj Primošten! Čudna je to ljubav. Znam da nisam objektivna, ali meni je on najljepši ... Ove je godine poluotok sa plažama osvanuo u novom ruhu.
Plaža u uvali Mala Raduća počinje završetkom nasipa kojim je nekadašnji naseljeni otok premošten ("primošten" po dalmatinski) :
![]() pa se nastavlja plažom nasuprot naselja (u daljini se vidi otok Maslinovik posljednjih dana često spominjan po nemilom događaju):
![]() Polako šećemo prema punti, preko puta nje otok Smokvica, raj za nudiste:
![]() Malo zastajem kraj kapelice jer se u pozadini vidi jedini hotel koji nije obnovljen (sramota Mađarskih hoteljera i naše vlasti), a jednu našu forumašicu trebao bi podsjetiti na lijepe dane:
![]() Došli smo do vrha punte. U daljini se vidi otok Zlarin i Kornatsko otočje:
![]() ![]() Najsretnija sam kad ih vidim na vezu:
![]() Ove je pomorska policija kasnije na radost kupača prisilno privezala uz obalu:
![]() I onda nastavak puta prema uvali Velika Raduća: ![]() ![]() ![]() I u daljini plaža moje mladosti, danas mjesto gdje uživaju moja djeca:
![]() U unutrašnjosti poluotoka, u borovoj šumi nekada je bio Esperanto kamp. Nestalo kampa - prestalo moje učenje tog jezika:
![]() Sada ovdje caruju vjeverice:
![]() Njihova igra uz mini golf prepun ljudi.
![]() Za vrijeme "najjačeg sunca" svatko si ovdje može naći zabavu. Evo samo neke:
![]() ![]() ...
Za tebe smo ariju pisali dušo
sva blaga što bog ti je darovao iz kamena nama si procvala ružo ... Iz moje duše more piše o ljubavi o svakom kamenu, drači o svetoj maslini Pričaj mi more,pričaj o našoj svetinji o najlipšem cvitu na svitu o našoj Dalmaciji ... O more more ti pričaj mi o ljubavi o kraju di su moji najdraži Na vike vikova živit će Dalamacija u ime Oca i Sina i Duha svetoga |
|
|
|
![]() |
|
Morat ćete pričekati da mi dozvole na moj komjuter. MM radi na onom na kojem su mi fotografije, a na ovom na kojem sam probala sa vanjskog diska skidati stalno mi ruši photobucket. A uz te za par dana će biti novih fotografija. |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ova mi je predivna.Ni mala ,ni velika.Ni nova,ni stara.Okolo ima zraka.Još da je zelenila...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Možda iskopam još koju
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Upravo sam sve slike pregledala,nekad davno bila sam tu s MM i veoma smo uživali u ovom vilepom gradiću,slike su me podsjetile na lijepo provedene dane.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ljudi!Ako nekog zanima Hoya je uspjela vratiti neke prekrasne fotke na početku ove galerije.Pogledajte ih.Hoćemo još!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Žao mi je da nisam slikala stotine šarenih štandova.Prvo sam mislila da je neukusno,a sad vidim da mi je baš prazno bez njih.Mislila sam kupiti neki suvenir,ali su mi svi bili kičasti pa sam u jednoj galeriji kupila magnet. Keramika,ručni rad,unikat,P kao Primošten.Dosta jeftino.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ja se zahvaljujem jer ove godine (za sada) gledam samo na slikama. A znan mi je svaki kutak, uz svaku sliku vežu me mnoge uspomene.
P.S. A sad idem probati vratiti slike na prve stranice. |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Kiki hvala za slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Daaa,puno ljepše.Mene je inače jako teško oduševiti.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divne slike. Moja kći koja je prošli tjedan boravila kod tete Jasne baš u ovoj kući sa lijepom terasom ispod bazena i plavim rukohvatom kaže da je uživo još lijepše.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakava lepota....uzivala sam....
A taj kamen.....kako ga samo volim,a kilometre da predjem ne mogu pronaci ni jedan... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |