Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 165> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo cvijeće nije nikada dosadno gledati a ovdje se ima uvijek nešto lijepoga vidjeti.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe cvjetno kao i inače...............super!
Priznajem da ovo još nisam nigdje vidjela, .......ali gdje ću ako ne kod tebe! Svaka ti čast!
![]() ![]() P.S: Hibiskusi su prekokrasni!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Bromelija svaka ti čast ,ja ti skidam kapu.
![]() A sa tvojih hibiskusa jednostavno je nemoguće odvojiti pogled. Močvarne sam pregledala milion puta. ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Bromelijo ovo je prelijepo. Svaka čast.
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zbilja se kod teb e može vidjeti što nigdje nema
![]() ![]() ![]() hibići su ipak najljepši od svega, raskošnih cvjetova ![]() a bijeli močvarac WOOW! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasnog li cvijeca ! Mozes biti ponosna !
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala vam drage moje na pohvalama
![]() hibiskus Plum Piaz ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Divota Bromi. Koliko ih imaš?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
haha za sada 40-tak
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Prvo "kapa dolje" što tom tvom cvijetnom blagu znaš imena. Kod mene bi bile pločice uz svaki cvijet...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
A koliko tek truda i rada je uloženo u cvijeće
![]() Ja imam malo cvijeća i dok malo očeprkam po njemu,zalijem ga ,okrenem prema suncu,otkinem suho lišće,počistim oko njega ,oduzme mi dosta vremena.
A tek ti Bromi koliko se naradiš da možeš uživati u toj ljepoti a i mi skupa s tobom.
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom.predivno
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ja sam ponovo morala doći i obići tvoje hibiskuse.
![]() Kakve uvjete treba močvarni da bi bio tako bujan. Koliko mu treba da iz sjemena naraste toliki. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ovo je vrijedilo vidjeti - divno
|
![]() |
|
Veseli me kad vam se sviđaju moje biljčice
![]() Josipa močvarci mogu cvijetati već prvu godinu od sijanja a ako se otkoli od matične biljke cvijetaju naravno odmah, a što su starije biljke sve su ljepše i raskošnije...moji su tri godine i da puno im više godi u zemlji nego tegli..... evo malo hibiskusa...Black Dragon, Moja Ivana, Climax, Plum Piaz, kala, orhideja, pasiflora od drage prijateljice još samo da je nagovorim da procvijeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lantane ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je puzajuća ![]() stablašica ![]() sukulent ![]() ništa bez vigne ![]() ![]() ![]() twedia ![]() ![]() neznam kako se zove ova biljka..prijateljice zahvaljujem ![]() močvarci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nikada ne propustim tvoj novi post jer znam da uvijek, uvijek imaš nešto krasno za nas! I danas je tako, draga Bromice.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Posebno lijep vrt i prelijepo cvijeće u njemu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |