Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 243> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro to je: Koelreuteria paniculata - kelreuterija
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3707&PID=507011 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala Mira
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Fikus al nemrem se sjetiti koji,fura se na bonsai.
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
klasa optimista
|
|
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Mihaela, radi se o biljci koja se zove Ficus microcarpa.
Ficus elastica je opet nešto drugo ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na ispravku Vesna,u pravu si.
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ceratostigma plumbaginoides
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Isto ga ima na Krku kod Konzuma pa ja uzela korjenove izdanke ali spol je upitan
![]() Hvala trava na identifikaciji!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Mislim da se radi o Heuchera sp., s obzirom na oblik lista. Ako griješim, želim ispravak ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Što je ovo?Ima ga na Pagu.Raste kao korov.Predvečer zatvara cvjetove koji su isti ko krumpirkovi samo svjetlije lila.Bilo bi prekrasno u kamenjaru.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ne znam što je, ali jako mi se sviđa
listovi su na slici sivkasto plavi i još uz te lila cvjetiće... divota na pamet mi je pao convolvulus mauritanicus, ali mislim da on ima drugačiji list jesi li bar uzela pelcer? |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ma nisam glu...Ljuta sam na sebe da ih nisam slikala otvorene.Nije mi palo napamet da kad se budemo vračali s kupanja će se zatvoriti.Prijateljicu ne mogu zamoliti pelcer jer je ona "gospe od cukra" i to bi njoj sve bila gnjavaža.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pogledaj slike ove biljke koju sam ti spomenula, ti ćeš bolje procjeniti je li bar slična
http://www.google.com/search?q=convolvulus+mauritanicus&hl=en&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=a4lXTqHyB8r34QSIuqGlDA&ved=0CCYQsAQ&biw=1024&bih=635 ako je znam gdje je bilo za kupiti |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Molim identifikaciju ovih biljaka:
Slika1. Posijala sam dobiveno sjeme još u ožujku, lijepo je niknulo, a nakon presađivanja cijelo vrijeme biljka izgleda jadno. Ne znam kako je njegovati jer joj ne znam ime: ![]() Slika 2. Znam da je neka kamenjarka, ali koja? ![]() Slika 3. Prodavačica je rekla da je ovo puzavac. meni baš ne izgleda tako. ![]() Slika 4. Sljedećih pet biljčica kupila sam pod nazivom "Plantes mix". Trebali bi biti neki grmići. Zanima me kako se koja zove. ![]() Slika 5. ![]() Slika 6. ![]() Slika 7. ![]() Slika 8. ![]() Unaprijed zahvaljujem! |
|
![]() |
|
Andina, evo šta znam:
1. Aubrieta sp. 4. Dizygotheca sp. 5. - 8. Peperomia sp. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |