Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 23:04
Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 22:30
Ova pasiflora raste u vrtu pored jezerca, stara je godinu dana i prvi puta cvijeta. . .  burence se ni ne vidi vise ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 22:15
Evo moje pasiflore . . . divna je ove godine, non-stop cvijeta....
Sada je prekrila zid i preko prozora . . .

To je bila pasiflora koja raste uz zid kuce . . .
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 21:59
Hvala vam svima na posjeti smile79 i na lijepim rijecima Embarrassed trudim se koliko mogu i stignem, najvaznije mi je da uzivam u vrtu a ne da ga osjecam kao radnu obavezu. . . mislim da je to jako vazno hehe Approve
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 20:46
Naranđasta gladiola
Život je more...
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 20:22
ja nemam komentara ni za gladiole ni za dalije smile141
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 20:01
Prekrasno šerenilo kod tebeClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 18:49
Prekrasno cvijeće... gaillardie, heliopsis, krugovi,gladioleee..... ma da ne nabrajam jer pola i ne znam imena. Ali mene je zadivilo da na tim površinama punim cvijeća nema drača, korova...Svaka čast!Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 16:44
prekrasno suncokreti, dalije, gladiole smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 16:20
Evo sada moje gladiole, one su mi također na potkucnici u jednom kutu uz povrtnjak...na godinu moram napraviti vise mjesta za njih i bolje i povezati ;)

. . . a onda su ovako zavrsile - dio njih ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 16:16
hanaK dosta se dobro drzi jer ja zalijevam kad padne noc, tamo oko 22:00 kad popusti sparina ;) izađem i navalim ;)) inace volim zalijevati rano u jutro ali sad bi spalilo biljke jer cim sunce izađe odmah jako grije, pa bi ih sfurilo, tako da sam izabrala noc i mislim da ima pase ;)
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 14:01
kod tebe kao da nije ova vrućina, sve ti se dobro drži, meni se na balkonu sve skoro posušilo a zalijem i 2 puta na dan
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 12:26
Ovo su Dalijice iz Rijeke po 2 kn ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 12:17
Dalije na potkucnici . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 11:13
Malo mojih suncokreta . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 10:59
Heart OTOK - kreste nisu lose nekako su se vukle a onda su odjedanput krenule

Heart Lora - Hvala

Heart milica7 - leptirov grm je samo u jednoj boji ali slikan u razlicito doba dana ps sunce daje uvijek drugaciji odsjaj... mimulus imam prvo put i rekli su mi da je trajnica... mislim da cu ga malo obrezati i ostaviti vani pa zastiti slamom ili tako necime.... a zapravo jos cu malo guglati da vidim sto ostali kazu kako ga odrzavaju Embarrassed

Heart lorica10 - Hvala ti a dugo traje to moje prikazivanje jer mi se dosta toga nakupilo....

Heart Anaida - Hvala, samo ti viri ;))
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 09:26
Monny i ja sam zavirila u tvoj vrtek!! Puno lijepih biljkica imaš!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 09:21
volim prošetati tvojim vrtom, uvijek prikažeš nove ljepotesmile71
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 09:18
Lijepo ti je cvijeće. Što radiš sa mimulusom preko zime, da li  ima sjeme?
Da li  leptirov grm imaš u dvije boje ili je samo na slici različito?Question

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 23:54
Krug sa vincama mi je presladak....i ostalo naravno, da se ne bi cvijetići uvrijedili

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.