Ljubičice - Viola sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovako izgledaju ljubičice u mom dvorištu. Odlično prekrivaju zemljište i lepo izgledaju između betonskih staza. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Slažem se ljubičaste prekrasno mirišu, a bijele su samo dekorativne ali bez mirisa.
Nisam znala da su ljekovite i jestive, ali nekako radije uživam u njihovu mirisu (nego da jedem salatu od ljubičica
![]() |
|
![]() |
|
natali55 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 16 |
Nažalost,njuh mi je u kvaru zbog stalnih upala sinusa.Slažem se s Vokijem da su prelijepe i plave i bijela ljubičice jer sam ih imala.
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
|
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
da,
gotovo pa zaboravljeni miris ljubičica,
a kažete da ih imate još mirisne, pa kako ???
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
joj ja kad pomislim na ljubicice sjetim se kad sam bila mala...
kad sam ih brala i stavljala u male vazne uh djetinjstvo kako brzo prođe |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
A i meni nekako su draže kada mirišu, jer te hibridne nikada nemogu postići ljepotu cvijeta kao kod nekih drugih biljčica.
Kad pomislim na ljubičice, jednostavno osjetim miris. ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
najbolje su one domače ljubičaste, pa kada prođeš pored njih budeš opijen njihovim miriso! i vrate mi misli u djetinjstvo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |