Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rovinj - grad romantike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rovinj - grad romantike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 14:15
Draga Bebolina predivne slike Rovinja!
 Posljednjh godina godišnji sam  provodla u Valbandonu , i obavezno sam dolazila u obilazak Rovinja koji me je oćarao.
Nažalost ove godine nisam bila na GO pa si me sa ovim slikama jako obradovala. Hvala ti!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 12:54
Rovinj je prekrasan grad, zadnjih ljeta tamo sam provela po 20-ak dana...uh, puno toga nisam vidila, ali budem sljedeće ljeto...
bebolina

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 12:14
Bila sam u Rovinju puno puta i za mene je uz Poreč to najljepši grad u Istri.
Jako lijepe slike Bebolina, tako si lijepo dočarala ljepotu i romantiku Rovinja kojeg stvarno treba doživjeti uživo Hug.

Staviti ću jednu predivnu pjesmu u kojoj "mladi" Toni pjeva o svom gradu a dočarava sve ono što je na ovim slikama.
Ja ju obožavam i meni je to jedna od njegovih boljih pjesama Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 09:13
Prelepe slike Bebolina,da se raznezis,kako bih volela videti to sve uzivo...Cry
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 08:09
I ja sam od onih kojima si probudila uspomene od prije kakvih 30-tak godina!
Iako mala, par slikica i uspomena u glavi su još uvijek negdje tu....
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 07:32
ClapClapClapBebolina majstorice!
Prošetala sam kroz tvoju reportažu oduševljena. Prvo zato jer  sam nekad davno bila u Rovinju... ali vidjela ni desetinu odnog što si nam prikazala. Drugo, motivi  koje si slikala su fantastični. Čovjek naprosto poželi doći na više dana i zaviriti u svaki kutak ovog, doista, posebnog grada.
Svaka čast, stvarno si napravila remek djelo prikaza!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 07:08
lijepo, najviše mi se je dopala panoramska slika i slike uz obalu, plaže
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 06:41

ROVINJ-grad romantike,

slažem se sa tobom,hvala ti na obnovljenim uspomenama.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:36
Lijepe slike Rovinja...Išla sam pogledati jer danas su se jedni moji prijatelji vratili iz Rovinja i jako su hvalili kako im je lijepo bilo i kako je Rovinj lijepi grad...Ja isto tako mislim obzirom da sam bila tamo nekoliko puta...Ti si nam dakle iz Rovinja i usput si noćna ptica kao nas nekoliko iz Rijeke...Nisi nam daleko pa bi mogla doći na neku buduću kavu ....SmileSmile
sutra je novi dan
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:23

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:22

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:22

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:21

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:21

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:20

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:20
Najveći mi je gušt sidit i gledat more...

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:19

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:19
Sad nek' mi netko kaže da Rovinj nije najljepša selendra na svijetuEmbarrassed

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 01:18

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.