Rovinj - grad romantike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Bebolina predivne slike Rovinja!
Posljednjh godina godišnji sam provodla u Valbandonu , i obavezno sam dolazila u obilazak Rovinja koji me je oćarao. Nažalost ove godine nisam bila na GO pa si me sa ovim slikama jako obradovala. Hvala ti! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Rovinj je prekrasan grad, zadnjih ljeta tamo sam provela po 20-ak dana...uh, puno toga nisam vidila, ali budem sljedeće ljeto...
bebolina ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bila sam u Rovinju puno puta i za mene je uz Poreč to najljepši grad u Istri.
Jako lijepe slike Bebolina, tako si lijepo dočarala ljepotu i romantiku Rovinja kojeg stvarno treba doživjeti uživo
![]() Staviti ću jednu predivnu pjesmu u kojoj "mladi" Toni pjeva o svom gradu a dočarava sve ono što je na ovim slikama.
Ja ju obožavam i meni je to jedna od njegovih boljih pjesama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Prelepe slike Bebolina,da se raznezis,kako bih volela videti to sve uzivo...
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
I ja sam od onih kojima si probudila uspomene od prije kakvih 30-tak godina!
Iako mala, par slikica i uspomena u glavi su još uvijek negdje tu.... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Prošetala sam kroz tvoju reportažu oduševljena. Prvo zato jer sam nekad davno bila u Rovinju... ali vidjela ni desetinu odnog što si nam prikazala. Drugo, motivi koje si slikala su fantastični. Čovjek naprosto poželi doći na više dana i zaviriti u svaki kutak ovog, doista, posebnog grada. Svaka čast, stvarno si napravila remek djelo prikaza!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepo, najviše mi se je dopala panoramska slika i slike uz obalu, plaže
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
ROVINJ-grad romantike, slažem se sa tobom,hvala ti na obnovljenim uspomenama.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe slike Rovinja...Išla sam pogledati jer danas su se jedni moji prijatelji vratili iz Rovinja i jako su hvalili kako im je lijepo bilo i kako je Rovinj lijepi grad...Ja isto tako mislim obzirom da sam bila tamo nekoliko puta...Ti si nam dakle iz Rovinja i usput si noćna ptica kao nas nekoliko iz Rijeke...Nisi nam daleko pa bi mogla doći na neku buduću kavu ....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |