Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jagorčevina, Jaglac - Primula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jagorčevina, Jaglac - Primula

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 00:34
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 00:30
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 01:21
  Moj jaglac kapitalac.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 23:20
Predivno Triša.Meni je najljepši taj svijetlo rozi.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 18:23
Naravno, ali se nekada desi da druge godine ne izađu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 17:53
e to je ekipa Triša!
Da li nakon cvatnje idu u zemlju?
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 17:16
Predivni su ! Ni meni ne može početak proljeća proći bez njih, uvijek samu sebe razveselim

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 16:34
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:39
 evo jednog ljepotana

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 18:07
hvala svima čitala sam i našla odgovor
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 22:33
Patka,kada ocvatu presadi ih u vrt. Ne znam mogu li se drugačije sačuvati za dogodine.
Na vrh
PATKA View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PATKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2008 u 22:03

Kupila sam ih prije 10-ak dana, tri različite boje i posadila ih skupa u veliku žandinjeru, kažu za njih da su nagovjestitelji proljeća. Zanima me imali itko iskustva sa njima, kako ih održavati da nakon cvatnje  se opet dogodine vrate ?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 12:16
Znam,i ja (iako imam svoje poveće dvorište) odem do mame i tamo još sadim.Samo selim od sebe k njoj i obratno(zachatavamo temuBig%20smile)
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 11:50
shasha iako sam otišla od mame nikako iz glave ne mogu izbiti mirise njenog cvijeća u proljeće, zato ti ja zajedno s njom oplemenjujem i njene vrtove
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 11:31
šteta bi bila baciti ih,nek barem nekom drugom krase vrt.Pogotovo ako je to kod mame
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 07:13
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Lana,kad počne propadati,daj ga nekome ko ima vrt.Barem do jeseni,onda ga vrati u teglu da ti opet cvate u kući[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

poslušat ću tvoj savjet mama mi ima vrt pa ću se svaki put kad dođem u nje divit tom cvjetiću
Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 00:13
shasha! smile93
pa ovo je divno!

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 00:07
Lana,kad počne propadati,daj ga nekome ko ima vrt.Barem do jeseni,onda ga vrati u teglu da ti opet cvate u kućiWink
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2008 u 06:11
prekrasan ti je shasha da imam vrt i ja bih ga odmah zasadila al ovako mogu još samo kratko uživati u svome
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 22:44
Ja,ko što sam već rekla,sadim te kupovne van.Na jesen opet pocvatu no ne tako lijepo. Nakon nekog vremena1-2godine,dok se valjda prilagode  prekrasni su grmovi.
Evo jednog 2-3godine raste u vrtu(isto kupovni) kako cvate
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.