Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 136> |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da se radi o korjenovoj bali...jednostavno clematis posađen u tegli ima manju površinu da pa je na uštrb korijena više potjera u list i cvijet odnosno nadzemni dio biljke, dok onaj u zemlji svoju energiju troši na stvaranje veće korijenove bale, stoga je nadzemni dio biljke manji... ukoliko se ne radi o razlici u kvaliteti zemlje.... ![]() Inače shasha clematisi su ti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nestao mi u slanju post
![]() ![]() To bi i ja pomislila ali zemlja u kojoj je posađen je dobra a kod sadnje sam joj još dodala komposta malo a i tjedno dobije prihranu.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Stvarno nemam pojma, trebalo bi biti obrnuto.
Da ovaj u zemlji bolje raste od ovoga u tegli.
jedino sto mi pada na pamet je da je zemlja bolja u tegli od ove u tlu pa zato ne napreduje.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jedno pitanje za poznavatelje clematisa.Ovaj kaj je gore na slici je posađen u teglu a drugi je u zemlji.Na ovoj se slici ne vidi ali između ta dva grma cvjetova je.Zakaj ovaj u tegli raste ko blesav(već je djelom na krovu) a ovaj u zemlji ništa!????
|
|
![]() |
|
Evo moj se na ovoj vručini rascvao
![]() i druga strana(između je surfinija)
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Super cure! Moj novi primjerak ove godine poklonio mi jedan pupoljak i sad ga pokosila nešto, a ja još nisam otkrila što!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
ma i ja sam takva, ali nažalost nemam prostora
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
jednostavno nisam vise mogla cekati
da mi ova dva procvjetaju pa sam se pocastila jos jednnim stacu kad sam tvrdoglava ![]() sve sto vidim moram imati |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ma ne sumnjam ja u tebe ti si stvarno umjetnik za cvjece stvarno ti se divim
a pitam za clematis zato sto ga nikada prije nisam imala pa neznam sta i kako sa njim |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Nikad ona dva nisam sklanjala unutra, jedino sam prve dvije godine stavljala preko njih nekakvu zaštitu..vreću jutenu...i sl. A za slikice malenog, a čuj nikad se ne zna, i mimulus je bilo u komi nakon nevere a sad se opet razbacao i izgleda kao u najboljim danima. ![]() |
|
![]() |
|
ma ja na svom ne vidim ni pupoljke
![]() samo sta radis sa njima Donata kad je zima dali ih sklanjas negdje ili ti stoje vani a sto se tice tvog drago mi je da ima novih listica znaci slikice tek dogodine |
|
![]() |
|
Dina procvjetat će sigurno, čim se vide pupoljci trebat će im najviše dva tjedna...Ja sam nažalost morala svoj crvenog prikratiti na samo 30 cm jer nije uspjeo moj trik s ljepljivom trakom.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nadam se da ce uskoro procvjetati
ali tjesi me sto sam ga kupila pa se onda mogu i nadati cvjetu ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Donata teraca će ti biti preljepa. Meni se definitivno sviđaju one pločice s mozaikom, kad sve bude gotovo imat ćeš pravi mali raj.
![]() Dina samo malo strpljenja i ja nisam mogla dočekati da moj clematis procvjeta, a sad već ima puno cvjetova. I tvoj će uskoro tako. ![]() |
|
![]() |
|
ma nadam se jedva cekam da procvjetaju
|
|
![]() |
|
Ma hoće,oni moji što sam u proljeće kupila imali par cvjetova(takve sam kupila sa pupoljcima) i dalje ništa.Evo danas jedan procvao.Treba im vremena
|
|
![]() |
|
nadam se da ce procvjetati posto sam ih tek nabavila malo ih zaljevam dohranom vidjecemo sta ce se desiti |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Dina, slabo vidim pupoljke, daj jasniju sliku pupoljaka,
ako sad dobro vidim,
a; mjesec dana još, možda nova slika popravi rezultat ?
|
|
![]() |
|
Pa mogli bi,Dina,(kad bi htjeli
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |