Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 24> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Ožujak 2008 u 20:52 |
Da i ja podijelim sa vama dio ljepote svoje okućnice...
Dio kamenjare uz terasu (bijeli i žuti cvjeteki počeli su veseliti nas, a nadam se i nekoga sa zadnje ZG kavice) ![]() ![]() Prvi rascvali tulipani ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stiže još!!!
![]() Narcisi u punom cvijetu ![]() Maćuhice (malene) koje su u tegli prezimile - mislila da ništa o njih više, ali... evo ih natrag!!! ![]() Forzicia ![]() Suručica se priprema za cvjetanje ![]() ![]() I nas ima, a u kad mi prestanemo, stižu srčeka... ![]() ![]() ![]() Šeboj će uskoro pokazati svoju ljepotu ![]() ![]() Ja krasim ispijanje kave... ![]() I ja sam tu!!! ![]() I voćaka ima (breskva u cvijetu) ![]() A i povrće je tu ![]() ![]() I za kraj, ispod marelice, kamen sa čuvarkućama i... ![]() |
|
![]() |
|
Pogled na dvorište sa prozora!!!
![]() ![]() ![]() Ovako izgledaju tulipani u podne ![]() ![]() A ovo je dio sobnog bilja koje pokušavam da opstane ![]() ![]() Moj novi rodendron će završiti tamo negdje pokraj forzicije!!! |
|
![]() |
|
Budući ovaj tjedan nisam od vikenda stigla pogledati svoje biljčice, razveselile su me... astibla koja je ipak odlučila niknuti (dosta je u hladu dio vrta, pa...)!
![]() Dok astibla niče, nešto se sprema i procvjetati! ![]() ![]() A je u najljepšem svom izdanju! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par novijih slikica iz mog vrta!
![]() ![]() Dok se ovaj božur priprema za cvijetanje ![]() ovaj tek niče ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uskoro će me razveseliti, pogodite koje boje???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pakujac pokazao svoju ljepotu, ali gleda prema prolaznicima, a ne na stranu gdje ja ispijam kavu!
![]() ![]() Ove godine sam se odlučila na kombinacije u žardinjerama na terasi ![]() Phlox kojeg nisam vidjela da ima shasha... a to znači da će ga uskoro imati!!! ![]() ![]() Oko pakujca i phloxa su zasađene biljkice i uslikam ih kad se razrastu, još uvijek se ovaj dio vrta formira... Upravo su mali kokotići završili u njemu!!! ![]() |
|
![]() |
|
Evo novijih slikica iz moje okućnice
Glicinija ove godine nije tako bujna sa cvijetom kao prošlih ![]() Novi rodendon u skorom cvijetu ![]() Pakujac u punom izdanju ![]() Phlox od shashe ![]() Delphinium svijetloplavi ![]() Dio sa nižim cvijećem - tu negdje su biljkice donešene iz Varaždina ![]() Mene ste vidjeli u pupoljku, a gle me sad... nisam tamnocrveni, ali i ovakav sam predivan, zar ne? ![]() Andrein kamenjar sa društvom ![]() Nekom se svidjela glicinija, pa eto pokušaja razmnožavanja ![]() ![]() Za sad toliko!!!! Nadam se da ste uživali!!! ![]() |
|
![]() |
|
Novi pupoljci na 2 predrage biljkice! Moj limun i...
![]() MPK hibisukus ![]() |
|
![]() |
|
Ne mogu, a da ovu sliku iz vrta ne podijelim sa vama!
Naprijed počeo cvijetavati rodendron, a iza se lijepo se vidi šarenolisna vaigela (puna rozih pupoljaka), a pokraj nje roza astibla!!! Sa strane vaigele i astible ljetne ivančice koje sam prošle godine nabavila!!! Baš me zanima kako će to izgledati za 30 dana!!! ![]() ![]() Jedino si mislim da će astibla biti preniska jer su u njenoj blizini božuri i vučike tj. lupini! ![]() |
|
![]() |
|
Napokon i moj tj. andrein hibiskus procvjetao!!!!
![]() Stvarno je predivan!!! Zar ne! ![]() Ljutko pozira ![]() ![]() Božur pripremio se pokazati svoju ljepotu ![]() Pakujca još uvijek u cvijetu, ima dosta sjemenkica za sve!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stižu slikice!!!
![]() ...spremam se pokazati svoju ljepotu... puzavi cotonaester (čini mi se) ![]() ...napokon sam procvao... visoki cotonaester ![]() Vidiš kako sam se izborila za životni prostor... ![]() ![]() Procvao i clematis - veliki rozičkasti ![]() A ja trebao biti tamnocrveni, ali... i ovako sam lijep ![]() Kadulja ![]() A ima i gaveza ![]() ![]() Prije nekog vremena kupila 2 ostića za 10 kn, na akciji. Izgledali su koma, a gle ih sad... ovaj u vrtu još nije raširio svoje cvjeteke, ali... ![]() zato ja jesam ![]() ![]() I ruže stigle ![]() ![]() ![]() Zimska ruža (kamelija) ![]() |
|
![]() |
|
Ima još!!!
![]() Naprstak - otrovna biljka, ali jako lijepa ![]() Lupinusi - a u pozadini svašta ![]() Vlasac do ove godine nije tako lijepo cvijetao ![]() Ne mogu napisati kamen jer je više dio stijene ukrašen čuvarkućama ![]() Pokloni forumašica ![]() ![]() Kurika ![]() I za kraj što ste imale strpljenja gledati moje sličice dajem vam ovaj umjetni ukras žardinjere! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nove biljčice pokazuju svoju ljepotu!!!
Allisum ![]() Procvao i limun ![]() I drugi osteospermum kojeg sam ![]() ![]() ![]() Dok lupinus cvjetava, svoju ljepotu će uskoro pokazati naprstak i delphinium ![]() Snjeguljica je postala malena tj. prerasle su je biljke u kamenjaru ![]() I ja ću uskoro pokazati svoju ljepotu, ivančica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par novijih detalja:
Nova košarica u vrtu sa lobelijom ![]() Lojtrice ![]() ![]() ![]() ![]() Dok su neki cvjetići limuna otcvali neki se pripremaju procvjetati ![]() Podnožje limuna ![]() U išćekivanju da se razraste clematis s lijeve strane, šarenolisni bršljan trenutno krasi lojtrice ![]() Procvala i hedera ![]() Limunasta majčina dušica ![]() ![]() ![]() Spašeni osteospermum ![]() Uz rub terase kombinacija vodenika i kadifica ![]() Delphinium procvjetali - niti je svjetloplavi, niti roze boje trenutno, vidjet ćemo kasnije ![]() Pogled preko mojih ruži do na susjedovu pergolu ![]() |
|
![]() |
|
Moje biljkice nastavljaju sa uljepšavanjem dvorišta
![]() Gazanija u društvu Profe ![]() ![]() Iznenađenje za mene ![]() ![]() ![]() Tritome ![]() ![]() I noviteti sa Flore ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Digitalis na kiši
![]() Pogled na tritome iz daljine ![]() A ovako izgleda iz bliza ![]() |
|
![]() |
|
Pletena košara friško pofarbana i ukrašena
![]() Napokon da su se rascvale... ![]() ![]() Zijevalice se pomiješale sa lupinusom ![]() ![]() Nakon kiša, travu nikako da pokosim, a kad se ne kosi, cvijeta ovo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
andrea ovo čeka kavu
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, sve super, ali pletena košara je preslatka...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |