dvorište u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 18:47 |
Puno vas ima u naslovu riječ dvorište. Za mene ta riječ ima značenje: beton i ništa drugo. A ovo su mali i veliki vrtovi, povrtnjaci,. parkovi i parkići!
Imaš svega od cvijeća do voća!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ti si negdje blizu mora , izgleda sve procvjetano puno prije nego ovdje kod mene na sjeveru?
Moje srdasce je samo u listovima u ovom trenutku.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Xenija baš dobro da si malo obnovila temu da vidimo što se kod tebe događa, pa puno toga vidim. Aronija je super i ja sam je posadila, a crvene božure imam i ja
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš je užitak gledati tvoje sličice i šetati tvojim dvorištem!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Konačno par slika ovog proljeća
![]() salatu smo skoro već pojeli, a mrkvice lijepo napreduju ![]() presličice ![]() jaglaci i zumbuli ![]() mini narcisi ![]() jaglac koji sam donijela iz šume ![]() srdašce koje sam skoro previdjela u travi ![]() malo proljetnog ugođaja ispod marelice ![]() bergenija ![]() mini maćuhica ![]() i moj ponos, aronija |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve je super i sve je za 5...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Lijepo, a kupine su ti stvarno velike!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno svega ima i sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Malo sam slikuckala po dvorištu :
mirisna grahorica
![]() ageratum
![]() lovor se pomladio
![]() lavanda
![]() kupine
![]() pikberry u cvatu
![]() novi kamenjar
![]() graničica
![]() tajberry
![]() dvije mini ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Imama i ja beton, ali on uzasno upija vodu u tome i je problem. No, ako ti nemas problema u kuci sa kondenzacijskom vlagom znaci da imas dobru izolaciju vanjsku napravljenu, hvala i pozzz
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
wow xenia
predivno ima zaista svega ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Zapravo zemlja nije tik do kuće. Okolo je rub od betona
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Dvoriste krasno, a mogu ja iskoristiti i jedno off pitanje, naime vidim da je tebi zemlja tik do kuce, a kako ja imam u mojoj praprastaroj kuci problema sa kapilarnom vlagom, kako si ti to sredila, hvala
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
super ideja, da imam kuću i ja bi pokušala al u zgradi vrt nikako ne uspijem realizirat.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Xenia,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prelijepo, ne zna se tko više uživa: ti, tvoji susjedi ili mi koji vidimo da se i na malim prostorima uz puno ljubavi može imati prekrasno cvijeće. Bravo
|
|
![]() |
|
Svašta ja tu naguram. Tako sam prije dvije godine kupila malu sadnicu maraske, posadila u cvijeće do ceste i nitko nije skužio do sada kad je prerasla ogradu. A što sam mogla, koštala samo 5 kuna, morala sam je udomiti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |