Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 63> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah, koliko divnih radova. Moram ih dobro proanalizirati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Jani, prvo sve cestitke za tvoje predivne radove.
Mozel mi reci gde si nabavila sablonu sa kineskim motivom na crvenoj kutiji? pozdrav |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo Jani ,zaista plodno ljeto, a petrolejka predivna,sjetila sam se svog djetinjstva , jer sam iz doba kada su petrolejke u mojem selu još bile u upotrebi, da bar sada imam jednu
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala cure na lijepim riječima!
Lilana - mislim da sam šablonu kupila u Chemacu u Zagrebu, to je ona na plavom silikonu i super je za raditi....
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatko
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Sve čestitke, maštovito, uredno i prelijepo ukomponirano.
|
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Konačno sam ulovila vremena i pregledala tvoje radove. Jani, sve je prekrasno. Škrinjice su mi mrak. Gajbica za teglice je odlična, super ideja. A kako ti dobro ide na staklu! Ja slabo radim na staklu jer mi nikada ne ispadne super kao na drvu, ali ovako lijepi radovi me potiću da opet probam.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje! Ovako lijepi komentari su mi vjetar u leđa za daljnji rad.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
haj...i ja sam nova hahahaha iako vec godinama švrljam po ovom forumu i uzivam u vašim radovima...ponešto sam i ja napravila pa kad sliknem pokazat cu vam svoje početničke radove..koji su daleko još od vaših profesionalnih...zbog kojih sam se i zaljubila u svijet decupage
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti što si svratila i u moju galeriju! Ja sam još jaaakooo daleko od profesionalca, ali trudim se i učim.....no čovjek uči dok je živ, zar ne....
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Jani radovi su prekrasni a ti si postala prava umjetnica
![]() |
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
da svakako jani da učimo dok smo živi...a ovo je tako lijepi način da nađeš neki svoj svijet...vidim ti radiš sa različitim materijalima...ja pokušavam sa decupage papirom ali mi to nije tako lijepo kao sa salvetama,salvete su nježnije
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepo, lijepo. Daj se malo aktiviraj, već je postalo dosadno na forumu. Nigdje, nikoga.
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
draga moja,stvarno je sve prelijepo...oborila me s nogu gajbica za kucnu srecu,...odlicno.....svaka cast.....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepe pločice. Kako si napravila onaj 3d s papučicama?
|
|
![]() |
|
Mima - ljetos sam otkrila Volumix u Lumosu. Oduševio me.... Cura koja tamo radi mi je sve objasnila i već sam par radova napravila s njim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |