Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 17181920> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdravčić nakon šetnje tvojim cvijetnjakom ostavljam tebi i tvojoj malenoj vojski koja ti uljepšava dane!!! Da ti je kuća cvijetna i prepuna vesele cike i vike tvojih slatkih unučića!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preslatki unučići Mirjam!!!!!!
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Slađani unučići,znam kako je lijepo uživati u njima. A kaktusi tebi još uvijek cvatu?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je predivnoo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno draga.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još uvijek prekrasno cvijeće!
![]() ![]() ![]() Ali tvoje najveće i navrednije blago se skriva u brojci pet! Mogu zamisliti kako uživaš. Ovi na slici su medeni!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ko bomboni su ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
cvijeće super ,limun
![]() a u unucima uživaj ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlična ideja i predivan prizor ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Limun je posebno llijep
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Mirjam, evo ja sam prošetao vrtom, i imao sam što vidjeti. Hvala što dijeliš fotke sa nama!
Jako lijepo! P.S. I kod tebe sam prvi put pa ti malo pomognem u održavanju vrta! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Puno bi toga u tvom vrtu trebalo ponoviti i pohvaliti, najprije bakine ružice, naravno. Tvojim se rascvjetanim kaktusima divim ipak s pristojne udaljenosti
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu,kao da nije jesen
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemam riječi
![]() a ovo mi je posebno |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 17181920> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |